Panasonic DMC-FZ7EG kupnja/savjeti
Pošto sam odlučio kupiti novog digitalca, cca 2500 kuna, malo sam čitao postove i taman kad sam se odlučio za Panasonic DMC-FZ7EG-S naiđem na zanimljivu klasifikaciju (link
http://www.telfon.net/dig/foto_nabava.php) gdje opisuju ultrazoom kao ''Pseudo-SLR igračka'' te citiram
''Namjena: igračka za naivce, isto kao i prethodna klasa (Kompakt srednje klase s "manualnim kontrolama"). Pravi iste slike kao i napredni kompakt, samo je nepotrebno veći, a zato što su komercijalisti u par firmi zaključili da postoji dovoljan postotak naivaca koji hoće "ozbiljni" aparat, pa su im napravili igračku koja izgledom podsjeća na stvari iz više klase.
Konkretni modeli: Minolta Z-serija (na slici Z-3), Fuji S5500,...''
Molio bih zato da mi pokušaš pomoći pri odabiru. Da li kupiti aparat iz kompakt klase ili ultrazoom. Pitanje sam uputio tebi jer sam u tvom postu našao link. I drugi mogu dati pokoji savjet.
Pozdrav
***Naslov teme ti je editiran. Dakle, ako se zelis obratiti samo jednome forumasu za pomoc ili da potrazis njegov savjet imas Private Messages. Ako otvaras temu, ona je javna i podrazumjeva sudjelovanje svih zainteresiranih forumasa koji je mogu vidjeti, stoga nije logicno, pa cak niti pristojno u naslovu navoditi samo jednoga od nas, tko god to bio!
Bimbi***