Kada želim početi flashanje,mobitel mora biti ugašen ili uključen?jer kad ga ugasnem vise se ne pokazuje u multiflashflex.Hvala
Printable View
Kada želim početi flashanje,mobitel mora biti ugašen ili uključen?jer kad ga ugasnem vise se ne pokazuje u multiflashflex.Hvala
Mob mora biti upaljen, program ga sam prebacuje u flash mode i upisuje novi software u memoriju telefona.
I da citiram iskusnije kolege forumaše "Obavezno pročitaj motorola superthread" :)
a ako ga ne prebaci, upali ga sam u flash modu (# i * i stisni paljenje)
uspio napraviti flashanje.Sad imam sljedeći problem.Kada zelim poslati nekom sliku ili video on to dobije.A kada netko zeli meni poslati,povezivanje uspije,ali kada posilja moj mob uopce ne pita dali zelim primiti tu stavku i slanje tako moze trajati u beskonacnost.A drugi problem je sto mob vise se ne moze spojiti sa komp,jednostavno preko usb-kabla ne zeli ga vise prepoznati.U cemu je problem u oba dva.Moze netko pomoći?hvala
ja bi ti reko da stavis ponovo taj flash na mob. ako i onda nece radit, odaberi neki drugi i pukni ga na mob.
nije problem u flash-u,to mi je i prije radio sa bluetooth-om,a za kabel ne znam.
cekaj jel ti stavljas flash, flex ili monsterpack????
daj ak si stavljao samo flash , stavi gore neki flex ili mp.
ak nece ni onda sumnjam da to mozes ovako popraviti.
Probaj master reset prvo.
sumnjam da ce to ista pomoci, ali probaj u najgorem slucaju ces stelat postavke ponovo, a mozes zavrsit i s popravljenim mobom. ali kazem sumnjam.
vec sam stavio gore i flex i flash,i sve je ispravno radilo 1 dan,kad sad opet nece prepoznati kabel niti bluetootha.
probaj stavit ovak... ukopcaj kabel u drugi usb port (ne u onaj isti gdje ti je prije bila instalirana motorola) jer imas novi flash i sve ostalo pa ti ne prepozna... ukopcaj u drugi port. skini p2k driver 2.9 (ako se ne varam) i on ce ti ovtovirt par prozora i itd i samo izaberes da ti iz tog foldera uploada drivere i mislim da bi trebalo radi...
uspio sam nekako sloziti...Dali se moze stavljati theme?imate neki program za konvertiranje mp3 tako da se moze slusati na mobu,da pretvori u neki slabiji format...ako me razumijete
sad cu probat staviti monster pack,znaci to je zajedno flash i flex...
TRIPLETS_G_0B0972R_LP0032_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_04_0 5R_SE6424AXXT11D4_1FF.
ovaj cu probati staviti,dali je to u redu.