dal se može staviti maska od K750 na W800?
Printable View
dal se može staviti maska od K750 na W800?
da,zasto nebi mogla?
a kak iza sa onim poklopcem od kamere....
pogledajte ovo
nisam ovo isprobao izgleda tesko rastavit dijelove kamere...
kakva je cijena za orginalne maske za W800 u elektromeđiku?
jel ima netko iskustva sa kupovanjem tih maski preko ebay-a, jer su cijene dosta povoljne, samo kaj sigurno nisu orginalne?
http://cgi.ebay.de/Original-Sony-Eri...QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/original-Sony-Eri...QQcmdZViewItem
u EM su ti maske za w800i preko 200 kuna (orig.). ima ih i u maksimirskoj, ZG, u onom erricson dućanu.
probaj si ovdje naći "http://cnn.cn/shop"
pa ako paše maska od w800 na k750
onda paše i maska od w700.
meni puno ljepša
ne znam po kojoj osnovi su cijene pristupačne. trebaš još i "shipping" uračunat. i vjerojatno još kakvu sitnicu.
skupe su maske...htjeo sam sebi kupit novu jer mi je mob stvarno stucen i oderan ali rade ne trosit lovu...skupo
da,prezivio je takve udarce kakvke nebi rijetko koji mob prezivio
Zanima me šta ameri računaju pod taj "shipping"!?
Htio sam reči da se kod tih srodnih modela (k750/d750/w700/w800/w810) može sve što se tiče promjene maske jedino šta prednji dio maske od w810 ne paše na ostale jer nema joystick. :vamp:
A htio sam vas pitati gdje u Hrvatskoj mogu kupiti masku za w800 a da nije skupa, i zanima me jer zna netko koliko košta u original servisu ??? :wall:
Imas u draskovicevoj 35 u zagrabu kupiti povoljno maske, ne znam da li su oriđiđi ali su povoljne, ducan se zove gsm-electronic... 01/4613-017
U EM servisu ti je maska + zamjena negdje cca. 400 kn...
Ma znam za GSM Electronic, svaki dan prođem pokraj toga dučana ali maska+tipke+zamjena = 350 kn ali stvar je u tome kaj sam tamo davno kupio original masku kako oni kažu ali nije to origigi samo je kvalitetno napravljena na prvi pogled jer skroz se ogulila boja s maske šta nisam vidio ni na jednoj origigi maski.
Onda definitivno uzmi u EM servisu ako moras birati, ne znam ali po menije to fakat previse lovice...
BTW, ja sam narucio iz svicarske prosle godine masku za w800, neka sića para i isto mi se poceo guliti natpis walkman sa strane, vjerovatno fake...
Ma to je puno novaca, budem vidio kakvo je stanje u njemačkoj, gore mi kum radi pa ču vidjet. Ovo kaj sam gledo na ebayu je stvarno jeftino a sad...
pa i u njemačkoj ti je ista situacija s lošim kopijama. mislim, možeš naletit na fake, ako je nešto jeftino. za original ni tam nebuš dao baš sitnu paru.
Dečko prvo se raspitaj pa onda piši. I zadnji dio od w810 paše. To s poklopcem nema veze.
Dobro sam reko(kaj me onda ispravljaš) da od w810 paše i srednji i zadnji dio. Znači ne paše samo prednji zbog joysticka kao što sam i reko. Kod zadnjeg djela na mobu ispod maske imaš pipac koji se pomakne kada poklopac otvoriš/zatvoriš. E kada poklopac kamere otvoriš koji pomakne taj pipac odmah ti u mobu se upali kamera(taj dio zna često odlaziti kada se mob rastavlja). E a kod maske od w810 koja nema taj poklopac prije nago ju staviš moraš taj pipac fiksirat u krajni položaj kao kad je otvoren poklopac kamere i na to staviš masku i sve radi normalno.