znači 400 kn max za frenda po mogućnosti da ima memorijsku i MP3 ništa više nije važno
Printable View
znači 400 kn max za frenda po mogućnosti da ima memorijsku i MP3 ništa više nije važno
mislim da se v360v može za toliko nabavit. mobitel nije loš uopće.
Ima memorijsku i mp3.
da v360 ima utor za mem karticu i jeftin je....drugi neki s utorom za te novce neznam bas...
Da,V360 je dosta dobar mob za tu lovu. Frend ga je koristio umjesto cd-playera na poslu,stvarno ima glasan zvučnik. Jedino će frend samo morati nabaviti i 2.5mm>3.5mm konverter (košta 7 kuna u Chipoteci) ako želi spojiti neke normalne sluške na njega. I još kad se pjesme trunčicu ručno pojačaju u Auditionu... ;)
možeš negdi nabavit možda k700i,ni on nije loš
e398 je rijetka,ali vrijedi te novce jer ima utor za kartice i stereo zvucnike.
da ali e398 nebi naša nema šanse........... ni na oglsasniku ni na kupi prodaj........
Možda bi SE Z530i zadovoljio tvoje potrebe. mob je solidan, zgodan, vrlo upotrebljiv i u gumiranom kučištu. Z530 koji se nalazi u mojoj kući poslužio je i kao skateboard i nije mu ništa. isti bi mogo lijepi blog napisat jer mu mobitelski život nikako nije lak.:klap: :deal:
V360 ili 6600 nju mozes za 500kn nac, a jos ima i symbian.
k700 polovni, nema smisla traziti drugo :)
kad bi naso e398 ona bi ti stvarno pala kašika u med ja sam dosad u oglasniku vidi tek 2 puta,dergogach treba mu proširiva memorija pa nema smisla preporucivat k700.
ljudi dosta o mobu kojeg nema nigdi za nać :D njega bi najvjerovatnije uzeo (prijatelj) ali ga nema nigdje