Kupio sam dvd dual layer disc i pržilica mi ga nece ocitati 5 minuta ga ocitava ali nece uopce prepozznati ga ali przili ca mi je dual layer
Neznam što da radim??
Printable View
Kupio sam dvd dual layer disc i pržilica mi ga nece ocitati 5 minuta ga ocitava ali nece uopce prepozznati ga ali przili ca mi je dual layer
Neznam što da radim??
Jel DVD negdje ogreban blizu sredine? Jel uredno čita ostale dual layer diskove?
...jel to original, dvd za prženje il nešto piratsko...
ma kupil sam disc u hgspotu platil 25kuna ali nije ogreben igdje i disc je trax data
neznam joji mu je ali prije nisam probal pržiti dual layer
Jesi siguran da ti pržilica podržava prženje na DL,a ne samo čitanje? Npr moja u laptopu može očitati DL medije,ali zapisivati na njih 0 bodova. Svejedno je u oglasu pisalo "Dual Layer". Znam,zvuči prilično blesavo,ali pogledaj :)
ma znam da prži dal pise sve na njoj i u upute sam gledal tamo di pise sve kaj prži prži save osim blue ray diisca
Neke dvd pržilice ne čitaju sve dvde, možda je dvd oštećen, možda dvd pržilica ne radi, isprobaj druge dvde pa vidi, i naravno pogledaj jel čita dual layer dvde. Ne mora biti ni da je dvd oštećen, nekad jednostavno dođu s greškom, idi po drugi pa isprobaj i vidi.
probaj firmware prži nadograditi možda joj povećaš raspon čitanja različitih proizvođača cd-a /dvd-a
odi do frenda probaj... ako njemu neradi onda nema brige dvd je rikno... ne tvoja prža :)
prodao sam ja kna 3 kompa i sve su pržilice dual layer ali neznam zasto nece jos cu pokusati ako en je cu im ga vratiit da mi daju drugi mozda je ovaj tvornicki ostecen