-
Telit G83
Jako sam se zainterisirao za ovaj mob, pa me zanima ako ga je netko držao u rukama, kakav je? Znam da ima puno memorije, dobar ekran i kameru, ali nemam baš povjerenja u telita... Kakva je kvaliteta izrade, signala i zvuka, i kvaliteta uopće. Ajd molim vas pišite. Na netu nisam skoro ništa našao (na engleskom, sve skoro je na talijanskom kojeg ne kužim ni riječi), osim specifikacija.
Hvala unaprijed.
-
imash na www.telit.net nesto o tome mobu.
-
Da,hvala, to sam bio našao, ali je to skoro jedino mjesto gdje nešto piše... Uostalom, sam proizvođač nije uvijek posve objektivan... Ja bih baš htio čut nečija iskustva...
-
ja vjerujem da jako malo ljudi u RH je imalo taj mob ili ga ima.
-
Ma znam, mislim da kod nas još nije ni došao u prodaju, ali sam mislio, možda netko od ovih koji pišu za mobil nešto zna?
-
Sada dobivam telit g90 i to je noviji model od g83, za zakljucit je da je i taj stigao. Mozda i nije, neznam!
-
Sta bas nitko ne zna nista o tom mobu?
-
naravno da nezna kad je telit
-
velja ja samo ne znam kako si ti skupio tih 766 postova! sta ima veze sto je telit ne znaci to da je manje vrijedan (a taj mob g83 je jedan od najjacih ako ne i najjaci u svojoj konkurenciji
-
Hvala kappa na moralnoj podršci! :)
Slao sam pred par dana mail u telital mobitel kolka će bit cijena, di će ga se moć kupit i td., al mi jos nisu odgovorili...
-
nema vrijedjanja niti omalovazavanja!
-
pa bio je u mobilu br. 45, ne pratimo bas, sram te bilo ;D imao sam ga ja na testu...
telefon je iznenadujuce dobar. Malo mozda izbornik izgleda cudno u startu no to je samo zato sto se nisi naviknuo. Kao i savki proizvodac i telit ima neke svoje specificnosti.
Sve u svemu, kamera je ok, a ima i puno memorije za pohranu slicki...
ako nemas taj broj javi mi se na pm ili mail...
-
Ma naravno da imam taj broj i da sam procitao!
Ali, mislim, ako ti se da mozes malo rec kakve su tipke i dal je brzina SMSanja dovoljna (veca nego na M55) i tako jos neke stvari koje ne pisu u mobilu. :) Dal je ekran dobar, bolji nego na, recimo T610 (ne mislim to sto je tft, nego slika, kakva je?
Hvala