-
laptop i konekcija ADSL
imam problem... uredno sam instalirala adsl (elcom, combo uredaj ide preko LAN kabela) na lap, i radio je dok nisam instalirala SP2, otad nema sanse da se spoji! probala sam sve ceg sam se sjetila, zvala sam i 08009000 i cupala kabele, i resetirala modem i radila novu konekciju ali ne radi. u kompu mi uredno radi, na lapu ne. jedino sto kad se intaliro SP2 iscupala sam kabel mada ne znam kakve bi to veze trebalo imati sa spajanjem. uglavnom, stvar je u laptopu a ja ne znam kako i gdje da to sredim pa bi mi svaki savjet dobrodosao.
-
Probaj isključit windows firewall
-
ma i to sam probala i nista
-
di zabrenza? Kod provjere loznike?
-
Error 678, computer did not respond....
-
ajde probaj ugasiti i upaliti router (otraga na crnom gumbu), pričekaj minutu pa se probaj spojiti
-
ma jesam sve sam to napravila, ocito je stvar u laptopu a ne znam gdje jedino mozda ovaj SP2 da ga ponovno dignem i instaliram. jer adsl radi bas sam spojena preko njega prek kompa
-
aj probaj updejtat drivere za mrežnu ili probaj modem ako postoji mogučnost spojiti preko usb-a i instaliraT DRIVERE za njega
-
JE li modem ili router. Sličan problem sam vidio na Kasdi kad je u modem modu, nije mogao drugi komp (prvi odspojen) raditi dok ne ostane neko vrijeme spojen na modem, pa onda više neće prvi dok ponovno ne ostane ponovno spojen neko vrijeme na modem.
-
combo modem (usb, ethernet)
nisam probala preko usba jer nemam kabel
kad sam ga ponovno ustekala u komp nije ni tu htio radit, no nakon nekog vremena se sam spojio, lap nema sanse ja stvarno ne znam sto bih vise izmislila. prvi i jedan jedini put se uspio spojit i amen, that s all, uzas :dunno:
-
Ja imam kasdu i radi mi na obodva kompa bez problema
-
Probaj my network places,desni klik na ikonicu 'Local area connection' -repair
A imaš i čitavu proceduru na ovom donjem linku ako to ne upali.
http://support.microsoft.com/kb/892889
-
uspjelo se danas jednom opet spojit samo od sebe iza toga opet nista :wall:
ma najbolje da ja kupim neki wireless usb
-
Možda da postaviš u ruter mod i koristiš uvijek iste portove za lap i komp.
-
odlucila sam kupit wireless ali sad to opet sa sobom povlaci odredena pitanja.:jehon:
sve zivo sam probala s ovim i radi samo ako pricekam s mjenjanjem tog kabela 2 sata. tak da nemam vise zivaca.