koje tarife koristite? kakva su vaša iskustva? koje su najbolje opcije za male poslovne korisnike?
Printable View
koje tarife koristite? kakva su vaša iskustva? koje su najbolje opcije za male poslovne korisnike?
Osobno koristim vipovu 200 tarifu, i minuta prema svima je 1kn a u mjesecnoj naknadi imam ukljuceno 200 minuta prema vipu ili fiksnoj mreži.
Također mogu odabrati i jedan friends broj za 0kn/min.
Poziv prema brojevima iz firme(VPN) je 0kn/min.
Gledao sam malo na t-mobile stranicama njihove tarife ali mi se vip cini povoljniji.
razbijam glavu već tjedan dana što izabrati. VIP je jeftiniji, ali opet T-Mobile ima tu opciju unlimited s kojom razgovaramo sa 098 za 0 kn/min. za dodatnih 25 kn mjesečno možeš si uključiti dodatnih 5 favorite brojeva koji mogu biti iz fiksne ili neke druge mreže i s tim brojevima razgovaraš za 50% jeftinije.
s druge strane, VIP ima VPN već za dvoje zaposlenih, dok T-Mobile tek za više od 10....
ne znam što ću?!?! :dunno:
koliko otprilike razgovaraš? koliki ti dođe mjesečno račun?
Ja ti dosta razgovaram a prošle mjesec sam dobio 400kn racun. Vip mi se cini puno povoljniji i više rasprostranjeniji u poslovnim krugovima dok mi je privatno draži t-mobile jer mi je vecina frendova tamo.
frendica je na flex team 300 s uključenim opcijama unlimited i favorite i kaže da razgovara užasno puno i da jedva mjesečno potroši 300 kn.
brat mi je isto na flex team 300 s uključenim opcijama, trgovački je putnik (onda možeš misliti koliko razgovara na telefon) i dobio je ovaj mjesec račun od nekih 150 kn....
pogledaj koliko zoveš na vip, a kolko na t-mobile... o tome ti ovisi visina računa...