Zanima me na sto treba paziti kod mijenjanja originalnih slicica u Siemensu pomocu Picture changera da li je bitno samo da je format nove slicice isti ili je bitna i velicina slike u kb-ima ?
:comp:
Printable View
Zanima me na sto treba paziti kod mijenjanja originalnih slicica u Siemensu pomocu Picture changera da li je bitno samo da je format nove slicice isti ili je bitna i velicina slike u kb-ima ?
:comp:
I jedno i drugo. Ako je format kriv neće se dobro viditi, ako je veličina prevelika, neće stati.
kaj se dogodi ako ima previse pixela? jel se prikazuje samo dio slike ili sta??? nisam nikad probo
Evo primjera:= Citat =:
Poslao: Sljaka
I jedno i drugo. Ako je format kriv neće se dobro viditi, ako je veličina prevelika, neće stati.
Ako je stara slicica u formatu npr. 20x20x15b i velika je 854 byts,
da li je mogu zamijenit sa novom formata 20x20x15b ali velikom
1 kb ili velicina nove slicice mora odgovarati velicini stare ?
miro mislim da mozes, ja nikad nisam pazio na velicinu, nego samo na pixele i uvijek mi je dobro ispalo
Na C35,C45,M50 se prikazuje dio slike.
ne moraš paziti baš na svaki byte, samo da ne pokušaš zagurat puno veću sliku ;)= Citat =:
Poslao: Miro
Evo primjera:
Ako je stara slicica u formatu npr. 20x20x15b i velika je 854 byts,
da li je mogu zamijenit sa novom formata 20x20x15b ali velikom
1 kb ili velicina nove slicice mora odgovarati velicini stare ?
da, a što se tice velicine, ako je slika veca od originalne nece se vidjeti cijela, a ponekad neces moci cak ni upaliti mob.
Da bi promijenio velicinu slike trebaš promijeniti dio flasha na odgovarajucoj adresi
Ovo ide primjerice:
Slika velicine 22x46x15b na mjesto od 38x16x15b.
To je u vezi onih slicica za digitalni sat.
E sad ja vjerujem kako 3aTmr kaze.. da je tu Riza mijenjao i dio flasha. Nisam ziher.
ma je, to je sigurno, znam da se u nekim patchevima mogu mjenjati velicine slika
kad su slike nesto vece, ne puno, a mogu se prikazati na zeljenom mjestu, tj. ako uz originalnu velicinu jos ima mjesta za prikaz slike onda moze, ali uglavnom nema mjesta, pa treba regulirati velicinu u flashu.
Ma, najjednostavnije je da probaš, pa ako ne radi, zato imas Undo funkciju u V_klay-u :D