-
TV na mobitelu
Nasao sam 'gresku' na www.mobil.hr naime kaze u tekstu da samo dvije drzave na svijetu nude TV na mobitelu,
Albanija bi mogla postati treća zemlja u svijetu koja svojim korisnicima nudi televiziju na mobitelu. Ova se usluga trenutno nudi samo u susjednoj Italiji i u Vijetnamu. Albanski mobilni operater DigitAlb Mobile trenutno testira uslugu, a nije poznat datum kada bi se usluga i komercijalno trebala ponuditi. Albanija je jedna od najsiromašnijih europskih država. (KĆ)
http://mobil.hr/novosti/one.php?sid=2301
ja sam odmah sjetih da ovdje kod mene [kanada] vrte reklame od providera 'Bell' usluga gledanja TV-a na mobitelu. To nisu samo clips [ima i to posebno] nego bas TV, sada ima u ponudi oko 30 programa. Hocu reci i kanada koliko god da je zaostala ima TV na mobu :D sto znaci i USA vjerovatno. Dali su to neke razlicite usluge TV-a koje su nude u EU i Aziji nego u Americi ?
http://bell.ca/shopping/PrsShpWls_TV...?selectedtab=1
-
!??? LOL.....
....e sad...hmmm...možda Albanci prodaju kasnije patent Japancima LOL
-
Ja gledam često TV na mobitelu...
koristim WnW.
ima za naći real streaming od HTV1 do RTLa pa sve do national geographica, cartoon networka... e onda stavim kad idem van da mi komp vuče sa neta i da mi avtomatski komprimira i streama onome ko da zahtjev... tak da ja od doma kad sam vani povućem neki TV signal kad mi baš dosadno...
-
kakav mobitel trebaš imati za tv gledati jel moze svaki npr jel moze nokia 6280??
-
u zanimljivo ...jeli bi mogo na n70?i koliki su troskovi ak ih ima?
-
bi, mislim da mogu svi mobiteli koji imaju 3G
-
također to i mene zanima...sad smo malo otišli u off-topic ali eto...kako gledati TV na N70? zna krompirko to neta je cool al to imam na kompu, kako uspijes na mob??
-
a trebaš imati web 'n' walk pa nađeš neku stranicu ili program sa streamingom..
-
Recimo da to imam,Mozes mi naci link..nekuzim se u takve stvari
-
Mislim da je fora u nacinu emitiranja, a ne samoj cinjenici da imaju TV na mobitelu.
-
Ima i VIP neku shemu s RTL-om i još par programa. (RTL je besplatan, ali ide samo dio dana)