pitanje glasi
trenutna mi je verzija V 3.0638.0.0.30
a nova je V 3.0704.1.0.1
normalno to sve radim preko Nokia Software Updater-on, pa me zanima dal ce mi ostat hr meni na mobu??
hvala
Printable View
pitanje glasi
trenutna mi je verzija V 3.0638.0.0.30
a nova je V 3.0704.1.0.1
normalno to sve radim preko Nokia Software Updater-on, pa me zanima dal ce mi ostat hr meni na mobu??
hvala
Ako je uređaj kupljen legalno kod nas u trgovini ili kod nekog od mobilnih operatera onda će ti ostat HR jezik i nakon nadogradnje.
Koji product code ima telefon?
Ako je jedan od ovih:
0543577: T-Mobile Croatia SP
0529794: RM-133 CUST.TRX BALKANS (Met Red)
onda ti sigurno ostaje (za VIPnetove N73 nemam informacija o product kodu,valjda je ovaj donji).
a kak pogledam koji mi je product code?
znaci samo ako imam ovaj prvi onda ce mi ostat, a ako mi je ovaj drugi kak da onda stavim nazad hr meni?
sad vidim, nije mi ni jedan od ova dva koja su tu, tnaci necu imat poslje updatea hr meni, kak da ga onda opet slozim??
hvala
i da pito si koji je moj.... 0539335
da... nemam vise hr meni :(
pa kak da si to slozim
hvala
A di se uopće vidi taj product code??
Na naljepnici ispod baterije mobitela...
Meni je 0539xxx pa mi je ostao hr meni...
Sa njemačkog tržišta porijeklom ti je mobitel,zato si ostao bez našeg jezika nakon službene nadogradnje.
Nisi trebao žurit s tim nego lijepo pričekat odgovore i onda napravit izmjenu product koda pa onda na nadogradnju.
@ Symbian FAN - nemoraš skrivat kompletan product code jer takav isti ima još par tisuća telefona :D
Napiši cijeli da vidim za koju je regiju/tržište/operatera.Možda pomogne nekome kao članu the_mish.
hvala svejedno svima, napravio sam update i nema mi hr meni (kao sto vec gore rakoh) ali sve sam ono procito s mjenjanjem product codea i neije bas da sam zainteresiran se zezat s tim, cist ok mi je i ovak :)
zanima me gdje skinuti software za n73 s hrvatskim jezikom ( ppm v7 )
da ne otvaram novu temu,imam jedno pitanje za vlasnike N73.
instalirao sam clock screensaver,ali ga ne mogu nikako pronaci jer ne znam gdje je instaliran.kad sam ga pokusao ponovo instalirati kaze mi da je vec instaliran.
kako ga pronaci?
Odeš u teme, pa tamo nađeš temu koju korsitiš -> opcije -> izmjena -> "ušteda energije" -> i tamo izabereš screensaver koji hoćeš (koji si intalirao)...
sad sam to napravio kako si mi objasnio,ali se ne nalazi tamo.tamo su samo datum i vrijeme i tekst.
instalirao sam ga ponovo,resetirao i pojavio se.nakon toga sam ga odabrao,ali u stanju cekanja kad se iskljuci ekran,nema ga.mozda nije kompatibilan?
skinut je sa Dotsisa.
pa ako se nevaram mozes si to namjestat da nakon kolko min ti es ugasi ekran, pa onda ako to iskljucis znaci ako se nebude gasio mozda ce ti onda bit stalno aktivan, probaj
kod mene radi normalno,kada zakljucas mob. i ostavis ga tako tek za 1min se pojavi sat sa pozadinom koju si odabrao.
ma ne radi jos,nema veze.probat cu ga ponovo instalirat.