Može li se nekako pojačati zvuk zvona kad mob zvoni? Kad samo preslušavam pjesmu onda je super jako a kad zvoni onda je skoro upola tiše, a pojačano je do 10!
Printable View
Može li se nekako pojačati zvuk zvona kad mob zvoni? Kad samo preslušavam pjesmu onda je super jako a kad zvoni onda je skoro upola tiše, a pojačano je do 10!
ovo i mene zanima :)
kako je pojacano do 10 kad imas 5 nivoa glasnoce u postavkama tonova?
Kreirao sam svoj profil i pojačao ga na najjače! Ne pomažu ni nivoi glasnoće!
To ti je jednostavno tako,eventualno da ručno pojačaš mp3-cu koja zvoni sa Auditionom ili Audacityjem. Sa aac ili midi melodijama nisam probavao,možda su one glasnije
sta ce ti glasnije?
meni je sve dovoljn glsno.
probaj si dok stavis mob u djep okrenut ga da mu zvucnik gleda prema van
6280 koliko ja znam ima prilicno glasan zvucnik.ne znam zasto bi nekome trebalo glasnije.
Okrenut mi je zvucnik prem van(gore), kako tko hoće. Dok svira pjesma u playeru jačina je super, glasno i jasno. Ali kad tu pjesmu odaberem za ringtone onda se pjesma upola slabije čuje, kao da ima kakvu membranu preko zvučnika. Zanima me mogu li kako pojačati ringtone na zvonjavi!?
to je jednostavno tako kod nokia-e....veliki BUG koji vjerojatno nece jos dugo ispraviti!!!
razumije sto te muci...recimo prevelika je razlika kada se zvonjenje stavi na razinu 4 i 5 !!
na 4 je dosta tiho dok na 5 ima postupno pojacavanje, sto nije nimalo prakticno (SE ima vise nacina podesavanja i bolje je rijesen)
meni je pretiho na 4 ali kada stavim na 5...postaje preglasno, tako da se cuje izoblicenje u zvucniku, sto je prilicno jadno i lose za nokia-u !