-
Id:18166_001_TITAN
Pozdrav svima!
Po prvi puta sam potpuno nenamjerno i bez razmišljanja (želeći pomoći
drugima) dobio ban u temi http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=7,na sadam dana.
Napominjem da je moj odgovor kolegi sa foruma bio isključivo sa namjerom da
mu pomognem (pošto sam mu besplatno ponudio bateriju za mob. na probu),ali sam pogriješio što sam mu u istom postu poručio da ako mu mob. proradi može tu bat. od mene i kupiti pošto meni ionako netreba,a to sam naravno trebao napraviti preko pp-a.
Dakle pogriješio sam,i svjestan sam toga ,ali Vas molim da mi kaznu smanjite bar za koji dan.
Unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav svima!
-
Znam da moj glas ovdje nista ne znaci, no ocito je da je covjeku zao i da nije znao da je to zabranjeno a dobio je jednaku kaznu kao i oni koji namjerno spamaju znajuci da to nije dozvoljeno.
-
slažem se sa rospayom... Čovjeku je očito žao, a svi znamo da je ljudski griješiti...
A i lijepo se ispričao... Smanjite ban! :)
-
Smanjenje se razmatra!
Ne zelim prejudicirati odluku, ali vjerujem da ces biti zadovoljan odlukom!
-
Ovako, iz argumenata kažnjenog, a i pomnijom analizom prekršaja, odlučeno je smanjenje kazne. Kao odgovorni za dodjelu, objavljujem smanjenje kazne na 3 dana, računajući i vrijeme proteklo od trenutka kažnjavanja.
Isto tako, ovo je zoran primjer kako formulirati žalbu, pravim i argumentiranim oblikom i svakako imate sve šanse za oprost.
-