Da li netko zna u koje se sve modele može fleshati k610i?
U naprijed zahvaljujem.:deal:
Printable View
Da li netko zna u koje se sve modele može fleshati k610i?
U naprijed zahvaljujem.:deal:
u k610 mozes promjenit FW(stavit noviji ili stariji ali mora bit od k610),mozes mjenjat menu ikone,stavljat patcheve,mjenjat media player skin
EDIT: ako mislis ga pretvarat u neki drugi (npr k750-->w800)mob ce prihvatit flash ali kad ga upalis(ako ga upalis)pisat ce config. error ili ako ga pretvoris u k608(k608 je hardware-ski najslicniji k610) neces imati sve funkcije koje ima k610
:comp:
ohaj, zanimljiva konstatacija. a otkud tebi i pomisao da su K608 i K610 slični? osim po oznaci modela, nisu. isto bi vrijedilo da kažemo da smo ti i ja slični jer, hipotetički, imamo isto ime.
flashanje K610 i pravim flashom ne ide tako jednostavno, a ako ga rokneš DB2010 flashom, poput K608, zaboravi paljenje.
ma mene zanima u koje se sve može fleshati
u K610.... i to je to
ja mislin da se more flashati u k610im i v630(mozda jos koji), ali svi normalni ljudi oce flashat te mobitele u normalni k610i, pa sad ti probaj sta te volja
a da li bi se možda mogao fleshati sa nekim mobom od serije W?
Zar jos nisi shvatio?
Ocigledno NE.
Imas to sto imas i gotovo.
a jeli se more ubacit neki patch da podrzava flash lite kao i kod w serije???
ne, patchevi su manje vise samo varke, odnosno patch telefonu kaze da kad izvrsava neku funkciju koju inace ima obavi jos nesta uz to, npr. kad zakljucavas tipkovnicu ukluci ti i vibru ali to vrijedi samo za funkcije koje mob vec ima, sa patchom ne mozes dodat novu funkciju nego samo aktivirati postojecu na drugi nacin. za nove funkcije se izdaju novi firmwarei