šta mislite?
http://www.siemens-s55.de/bilder/int...vgl-set68i.jpg
Printable View
Evo sada sam došao na net da na forum stavim tu usporedbu.... ne mogu vjerovati..!!!!
PS. Glas ne dajem nijednom od navedenih (ne jer su loši, nego se ne mogu odlučiti kome dati glas :) )
S55
= Citat =:
Poslao: ivan
Evo sada sam došao na net da na forum stavim tu usporedbu.... ne mogu vjerovati..!!!!
PS. Glas ne dajem nijednom od navedenih (ne jer su loši, nego se ne mogu odlučiti kome dati glas :) )
:lol: vjeruj!! :D :beer: :)
A šta ćeš.... shit happens :crazy: :)
Pa mislim da je bolji siemens jer vjerovatno ima brzi softwer :fried:
šta je soft na t68i tako spor?
...pa sad ako S55 ne bude bolji od T68i onda nemaju opravdanja iz Siemensa pošto je T68i u prodaji mjesecima i mislim da su se već mogli naučiti na propustima dotičnog...
Zasad "izgleda" mi bolje!!!:D
Izgled: T68i, Imam taj mobitel i odusevljena sam... ne znam kakav je Siemens po softwaru ali svojim T68i sam odusevljena... Rezime: meni je bolji T68I
ja se slazem s marinom!naravno nemam taj mob( :cry: ) al mi je bolji!jedino kaj t68i nema javu i polifone melodije, al ko je ono reko kak će 68-ica uskoro dobit javu?kolko ja znam to je istina!:) i još k tome mi je mob ljepši...
Da i ja sam citao de ce T68i dobit javu
s55 definitivno!!
Pa ak se pita normalne ljude onda je to S55 no SE T68i sigurno ima nekih aduta 4.51 za oba moba.
Oprosti sto bi to znacilo: "ako se pita normalne ljude"?! Mislim da je T68i bolje i ostajem pri tome...
Bolji je S55,još da ima Samsungov ekran bio bi savršen.
Ja bih oba :D za sveku SIM karticu jedan i nema problema,hehe!