Radi se o slučaju kada Vipnet korisnik zove korisnika koji je iz Vipme-ja prenio broj u tomato u tom slučaju će se pozivi krivo naplaćivati, te će cijena poziva biti naplaćena kao za pozive unutar mreže!!!:klap:
Printable View
Radi se o slučaju kada Vipnet korisnik zove korisnika koji je iz Vipme-ja prenio broj u tomato u tom slučaju će se pozivi krivo naplaćivati, te će cijena poziva biti naplaćena kao za pozive unutar mreže!!!:klap:
Pa šta se žališ?Manje ćeš caltat :klap: :klap:
Ma da.Zatražiš u nekom od centara.Ja sam to radio prije 2 god.u vip centru.Oni provjere da li je taj broj slobodan i da li sve štima i to je to.
gle,vipovac prede na tomato, i ti kao vipov korisnik kad zoves tog "tomatovca" (sad je korisnik tomato mreze,jel'da!?),tada ti se taj poziv naplacuje kao da zoves vipovog korisnika...odnosno ovisno o tarifnom modelu kojeg imas...a ne kao pozim prema drugim mrežama!!!
p.s. nadam se da sam sad bio dovoljno jasan!???
Pa to sam odma i reko'.10aLEX je skužio drukčije.Pa zato ohladi jer nisam mislio ništa loše.
kompa,neznam o cem ti pricas,od nerviranja dobijes bore...lol...
da istina cir...
eto samo sasm htio pomoc nekom da si ustedi koju kunicu...
Ovo nisam znao. Tnx na obavijesti!
Znači, poziv s 091 na 092 se naplaćuje kao poziv unutar VIPnet mreže?
Ma kod mene Boga mi, ne stvara niti će stvarati!
Koliko je meni poznato nije moguce prenijeti broj s VIPa na Tomato i obrnuto jer se radi o istom operatoru! Tu nesto ne stima definitivno!
vipov korisnik moze prijeci na tomato 100%!!!
nazovi sluzbu za korisnike na 0917700 i kazi da oces prenijeti svoj vip broj u drugu mrezu,pa ces cut koju ce ti mrezu ponudit,tomato naravo!!!
Dobro mili,ak tak kažeš.