Koji bi vi uzeli mobitel od ova dva modela u anketi?
Printable View
Koji bi vi uzeli mobitel od ova dva modela u anketi?
Noku N93 definitivno...
iPhone, je po meni ljepši dizajnom i ima veći displey, ali ipak bi se odlučio za N93...
N93 ima bolju kameru (3mpx, 3x optički zoom, AF), 3G, utor za memo kartice (makar iPhone ima 4/8GB što je sasvim dovoljno), mislim da je cijenom N93 jeftiniji...
A nešto se pisalo da je upitno da li će izlaziti aplikacije za iPhone, dok za N93 polako izlaze aplikacije... :spin:
@Ico...sve to stoji, samo nemojte zaboraviti da će za pola godine N93 biti samo još jedan od mobitela, dok će iPhone uvijek biti iPhone :)
Držati će cijenu daleko dulje od N93 definitivno, a i sada je jeftiniji ako se ne varam...novi je 600 dolares :)
http://i.gsmarena.com/w/bigpic/nokia-n93.gif VS http://www.mbmagazine.co.uk/images/s...07/iphone1.jpg
Ima i software za njega...navodno se portaju aplikacije iz OS X-a...ali to je već druga priča.
Tako da me ne bi čudilo da bude više aplikacija za njega i to kvalitetnijih nego za symbian.
Ali ako hoćete samo vi dečki kupite ciglu N93 koja za pola godine neće biti po ničemu posebna :jehon:
moj glas ide iphone-u:klap:
ja bi uzeo iPhone. vise mi odgovara od nokie n93.
a sobzirom da sam imao dosad symbian, symbian uiq i windows mobile telefone, defintiivno bi zelio probat iPhone i njegov os
mislim da je ovo glupava usporedba,a kad iphone dođe na tržište n93 če bit stari model.
Jos se ne zna dal ce iPhone uopce biti smartphone ili koje ce sve mogucnosti imati, a vi dajete ovakve glupe usporedbe.
glasao sam za iphone al tek kad se sazna na kojem ce os-u radit mozemo vratit ovu temu.
Svejedno,radije N93 samo zato jer iPhone nema "pravu" tipkovnicu,a packanje po touchscreenu u pokretu i nije tako zabavno. Makar je iPhone više fensi i bolje će držati cijenu od N93,kojeg će za godinu dana biti moguće kupiti za 1800 ili manje kn
meni je iPhone ljepsi i donosi dosta novoga u sucelju od dosadne i preglomazne Nokije.
N93, jednostavno zbog nedostatka tipkovnice kod iPhonea.
Moj glas također ide za iphone..donosi štošta novo..a n93??stvarno je ogromna
N93, posto ga mozes vec sada kupiti, a iPhone ne. I k tome ne znam zasto su svi toliko ludi za iPhoneom, jer jedina novost koju donosi je nedostatak tipkovnice, tj. sve je preko touchscreena, al o tome se raspravlja u posebnoj temi.
iPhone... jednostavno zato što je prekokrasan i što će imati supika soft...:klap:
Soft bi ga čak možda i izvukao u ovoj usporedbi,pošto se na na njemu vrti "ogoljeni" Mac OS X. Ali na N93 je ipak Symbian,za kojeg postoji gomiletina aplikacija,a nove konstantno izlaze. A bojim se da će iPhone ostati dummy. To bi bilo prava šteta
Glasam za iPhone jer ima više mogućnosti...pravo čudo tehnolgije..a siguran sam da će i dalje napredovati nove aplikacije za njega..
Glas za iPHONE jer je noviji model, ima dosta noviteta ali o njima tek kada izade, ova nokia je sjajan mob ali polako pocinje zastarjevati...
Sumnjam da će tak biti.Pa ne smiju si to dopustit.Ipak je riječ o appleu i o high class uređaju.
Iphone zbog velkoga ekrana(koji je osjetljiv na dodir), super je za surfanje i dobrog mp3 playera
Usporedit ćemo kada dođe I-Phone kod nas na tržište, iako će tada ova Nokia bit daleko stari model, stoga,...
i na iPhonu ce biti kamera zastarjela kad se pojavi na trzistu krajem godine.
A kakva je to kamera najavljena za IPhone?