-
Nokia 5140
Evo da se pohvalim postao ja vlasnik nokie 5140.Mob je super a kako sam došao do njega tako da mi ga je baka našla dok je šetala i donesla ja ga otključao i evo mi ga na.Mob mi se sviđa nesmeta mi što ima malo memorije funkicje su super.Zanima me jer se isplati kupiti kabel i slušalice za njega da ne bacim pare bezveze.I jer bi mi mogli preporučiti neki software za njega? Hvala :scool:
-
ovako s mobom mogu na internet ali s aplikacijama ne mogu npr.želim upaliti jimm i on se upalim ali nemogu se konektati na mrežu jer zna netko riješenje
-
ne želim nikoga gnjaviti ali trebam pomoć mogu na internet s mobom ali kad hoću iz neku aplikacije na internet kaže koju preferiranu točku odabere i kaže da se prvo pretplatim na paket podataka molim vas pomoć jer mi je to jako važno molim vas
-
Jesi provjerio postavke za wap/internet... možda je do toga... :-/
-
-
pročitao sve i ništa mi nje pomoglo da natjeram internet da mi radi znači ovako meni internet radi live.vip.hr ali kada hoću iz neke aplikacije npr.jimm klon za icq za mobitele ili neke druge, idem se spojiti on kaže koju je preferiranu točku izabrao i odma izbaci citiram"Prvo se pretplatite na paket podataka" neznam što da radim
-
Kako i ja u srču nisam našao nešto to mi treba, pokušat ću i ja ovdje, pa me kritizirajte ako sam pogriješio .. :)
našao sam SVOJU staaaru nokiju 5140 i reko ajde da ubacim u nju karticu... čisto iz zajebancije ... no, tu nailazim na problem .... mob radi i prihvaća karticu, ali ja kao zadnji kreten na svijetu stavio security code kojeg se naravno ne sjećam .... Postoji li kakva mogućnost da se to riješi ..
THX
-