-
joystick-k700i
ovaj...možda radim glupi post...žao mi je i ispričavam se slobodno ga zatoprite ako je tako:argue: ...htio sam pitat postoje li možda nekakve šanse da spasim svoj k700...šteka mu joystick,i to jako nemrem dole ić s njim a i lijevo mi malo šteka,pa sad ako itko može pomoć i bar reć jel se to može prek servisa sredit il mjenjanjem maske pa da mi usput to srede il nekaj..aj pomoć molim:japan:
-
sta ne znas....ak imas garanciju odnesi i zamjenit ce ti jojstick u servisu besplatno...ak nema oko 150kn je bilo prije,valjda je jos uvijek..al najbolje ak nemas garanciju da ga otvoris i ocistis solo...par postova nize imas otvaranje maske na k700
-
zamjena
ako te interesira ja ti zamjenim...
original s promjenom 80kn...
-
ok...ugl sad da dođem na glavno...znam rastavit mob i sve to štima...al joystick mi je problem...neam pojma kak ga očistit,imam garanciju i sve to ali brne me sljedeće...frend mi se zajebavo s mobom...i obojao mu je tipke i sve...prednji dio onaj metalni u skopovlju il tu negdje...ugl...kućište moba je plavo i mislim sve radi al onda će ovi u servisu znat da je mob bio rastavljan...