Šta vi mislite? Koji su vam argumenti?:confused:
Printable View
Šta vi mislite? Koji su vam argumenti?:confused:
oba su lijepa, ali v300 nema ni ir ni bluetooth...
šta misliš mjenjat t610 za motorolu?
t610
kamera od motorole je jako dobra
ne, neg mi prijatelj tupi zašt si nisam uzeo motorolu, samo zato jer ona ima bolju kameru, i tvrdi kako ona ima bolji softver za prebacivanje sa moba u komp, meni je po izgledu ljepši T610 i sviđa mi se to da ima ir i bluetooth
ništa se ti ne brini...... dobar izbor....
Motorola se uopce menoze usporedivati s SE T610!
Motorola v300 je shrot! t610 je 100 puta bolji prvenstveno zato sto je to SE a ovo motorola... Iako motorola ima jacu kameru, t610 ima brzi softver, meni je ljepši i onaj ludi program za miksanje glazbe (ZAKON). A di je tvoj pritelj uopce tebi rekao da mozes kupiti v300 koliko ja znam josh ga nema jer su se svi prodali barem u Vinkovcima
opet se vodi rasprava prema vlastitom ukusu........
pa možda je nekom baš motorola bolja zbog kamere... nekome nije važna brzina možda...
v300 definitivno i ja sam bio u toj dilemi i ispravno sam odlucio
Na motoroli se kod pisanja SMS prikazuje u samo dva korisna retka. Moja odluka T610 iako je kamera slabija mislim da je to puno bolji mobitel.
A jeste kad imali motorolu u ruci?
Ja jesam i mogu rec da super izgleda, ljepsa mi je od t610, ali sto se tice funkcija tu je t610 bolji. Pa ovisi o tome dal ti je bitni izgled ili funkcije.
koja dva retka o cemu ti?= Citat =:
Poslao: Dark
Na motoroli se kod pisanja SMS prikazuje u samo dva korisna retka.
...e ovdje je T610 moj izbor...definitivno...
To sam pročitao u opisu u Mobilu, a da li je stvarno tako, nadam se da nije.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:= Citat =:
Poslao: jay
koja dva retka o cemu ti?
kupil si ga je taj moj prijatelj za 1400 kn (ne znam gdi), malo sam ga držao u ruci i jednostavno me živcira to kad hoćeš slikat klikneš na kameru pa treba 5 min da se poveže s uređajem ili kad se pregledavaju slike, piše povezujem se s uređajem i treba čekati dok se kod SE odmah može slikat i gledat slike, što se tiče kamere bolja je, ima čini mi se 2X zoom, slike se jasnije vide, uglavnom softver mu je sje..n!
"klikneš na kameru pa treba 5 min" Nije istina! povezuje u roku od sekund
"kad se pregledavaju slike, piše povezujem se s uređajem i treba čekati" Samo u slucaju da imas puno slika
sofwer mu je odlican
Moram priznati da sam prije kupnje bio jako skeptičan glede V300 uzevši u obzir sve napisano na forumu. No sada kada sam upoznao sve fore i sitnice moram reći da sam super zadovoljan. Kamera je super, softver je ful jednostavan i ok. Još nisam imao nikakva gašenja i blesiranja. Eto. :o