hpm-65....dal su ove slusalice bolje nego one standard crne od k800..ma zelim konverter il druge slusalice iskljucivo da se mogu zakacit za uho...pa sam danas pronasao ove hpm-65 na s.e. stranici...di ima tog najeftinije za kupit?
Printable View
hpm-65....dal su ove slusalice bolje nego one standard crne od k800..ma zelim konverter il druge slusalice iskljucivo da se mogu zakacit za uho...pa sam danas pronasao ove hpm-65 na s.e. stranici...di ima tog najeftinije za kupit?
Ja imam HPM 70 i bolje su od originalnih, osjeti se razlika, a osim toga imaju 3,5mm ulaz pa mozeš kupiti i neke druge, bolje i spojiti ih.
da razmisljam i o tim slusalicama samo zbog konektora...al ta zica na koju se spaja je sama dugacka kolko pol metra il? i jos onda moje slusalice,predugo mi je to, a ove hpm 65 nisu nove skupe a odgovara mi sto se zakace za uho,sjebo sam hrskavicu nes pa mi padaju te male slusalice to je jedini razlog zasto mi trebaju bas ove za zakacit..a kazes i preko tih hpm 70 i da spojim normalne slusalice mogu slusat radio jel?
imam neke plave sony slusalice za zakacit, al neznam mozda bi bolji zvuk bio sa hpm 65 il ne.. uglavnom ako netko zna di ima bas tih kupit najpovoljnije...
gledam po netu i vidim diskont24 za Cijena: 162,78 kn ....nisam nikad tamo kupovao al vidim da je u zg....ima li negdje jeftinije ili po slicnoj cijeni blize gradu il istoku grada...
i...zna li netko di ima najpovoljnije za kupit hpm-65 najeftinije...i jesu po zvuku dobre kao i hpm70? i imaju antenu za radio jel?
da koje god slušalice priključiš na mob koji ima radio one služe kao antena