dok nisam formatirao komp imao sam na scrol tipki funkciju otvaranja novih tab-ova,kako da si vratim tu funkciju?mis je logitech-ov opticki ako uopce ima kakve veze,kotacic se pritisce kao treca tipka
Printable View
dok nisam formatirao komp imao sam na scrol tipki funkciju otvaranja novih tab-ova,kako da si vratim tu funkciju?mis je logitech-ov opticki ako uopce ima kakve veze,kotacic se pritisce kao treca tipka
Možda to možeš u Firefoxu,pod Tools > Options > Advanced > General ima par opcija povezanih sa scrollom pa možda neka od njih upali. Ako ne,onda probaj u driverima miša,možda tamo ima nešto
Ja koristim Tabbrowser Extensions sa Firefoxom, i znam da se u njegovim settingsima to da podesiti. Istina, malo zeza plugin jer nije za ovu verziju Firefoxa, ali izdrži se...
Svakako se to podešava u Firefoxu, samo ne znam gdje jer velim, koristim Tabbrowser Extensions.
ocito sam ćorav jer ne vidim ni u mouse postavkama niti u tools-u od mozile kako to namjestiti
već sat vremena čaćkam i ništa nisam složio
u tih sat vremena si mogao instalirat neku tab extenziju :) tab mix plus ili tabbrowser extension :)
Evo ja skidao Google map pa mi je zaštekalo. Morao sam izbrisati FF v. 1.5 i stavio ovu 2.0.0.1.
Sada kad odgovaram na postove, crvenim točkicama mi pocrtava riječi. Kako to maknuti? Vjerojatno je uključen nekakav rječnik (engleski?) kao u Wordu ali iritira.
E, ovo je lijepo. Tnx Zero.
od danas imam problema s firefoxom,update na 2.0.0.2 i od onda samo poskakuje koju god stranicu otvorim,dal se još nekome ovo dešava?:dunno:
na operi sve normalno
HVALA omahen
kvačica je bila u pitanju!:klap: