-
Anketa: N73 vs. N93
Nakon pregledavanja mnogobrojnih topica,velika dilema N73 ili N93,rado bih N93 ali ipak je malo previše dati 550 jura za mobitel,s druge strane razlika je samo što N93 ima bolji video(snimanje) i wlan,ali opet to nisu konačni troškovi triba uzeti memoriju a nebi bilo loše i GPS BT receiver(to je odlična stvar za koju nisam ni zna do sad da je uporabljiva zajedno s mobom).
Pa evo glasajte tako da vidimo što narod kaže da olakšate meni a i drugima izbor među ova dva definitivno odlična mobitela.ZAHVALJUJEM.
-
-
-
Iako N93 nudi hrpu korisnih stvari i izgleda zanimljivo.Ja bi se ipak odlučio N73.Ako ćeš ti maksimalno iskoristiti sve što nudi n93 i to redovito koristiti..onda uzmi njega.
-
n73 ima skoro sve osim w-lana i boljeg videa,izgleda super i ima stereo zvucnike,a i strah me(:freakout: ) preklopa koji se drzi samo na jednoj strani kod n93
tako da (:freakout:po meni :freakout: )N73
-
Uzmi n93 ako imaš puno para:
- MNOGO kvalitetnija tipkovnica
- zanimljiv preklop
-wlan
-izvrsna video kamera (pa i fotoaparat može služiti svrsi ako napraviš firmware update)
Jedinstveni mobitel sa jedinstvenom cijenom :(
-
N73 a ako si se bas popalio na n93 onda uzmi ovu noviju verziju: n93i
Mada sa n73 nećeš pogriješiti - odličan mobitel. Ima odličan fotoaparat ali sve je to na mobitelima presporo i odvratno za koristiti spram dig.fotoaparata. Vjerujem da ti je ista stvar sa i sa videom na n93 - sporo i bugovito...
-
Isto ko i svi prije mene:
N73, al ako će ti baš jaaako biti koristan N93 i imaš novaca onda njega...
-
N73 je moj izbor.kompaktan symbian sa svime potrebnim za naprednog korisnika.
-
potpiosujem N73, što se tiče wlana uzeo bi nešto drugo. Mislim da N73 čak daje i bolje slike.
-
moje misljenje
istina nije objektivno, jer imam n93 i nemam zamjerke,jako kvalitetna izvedba i ako vam dimenzije nisu jedino mjerilo uvijek n93
-
ovakvih tema je već bilo... :spin:
No mislim da bi sad dao glas za N73, jer osim što je dimenzijama manji, jeftiniji je... osim ako ti treba W-Lan, onda N93...
-
Ista tema već postoji, evo i link na nju:
Nokia N93 vs N73
A pošto su to iste teme...
http://img220.imageshack.us/img220/9062/eclosedcl3.gif