zanjima me kako da prebacim broj 091xxxxxxx tako da ga imam na tmobileu??? ima na nj home pageu to, ali mi nije jasno. moze mi neko pojasnit kaj trebam napravit??? pozz:eat:
Printable View
zanjima me kako da prebacim broj 091xxxxxxx tako da ga imam na tmobileu??? ima na nj home pageu to, ali mi nije jasno. moze mi neko pojasnit kaj trebam napravit??? pozz:eat:
mislim da ti je najjednostavnije ih pitat u najbližem t-centru ili nazvati SZK.
odes tamo u t-mobile, kazes da hoces broj sa vipa na t-mobile, ispunis hrpu papira i cekas oko 2 tjedna
kaj se to tako dugo ceka???
da, ja sam sa t-mobile na tele2 cekao negdje 2 do 3 tjedna, ne sjecam se vise
a dok se ceka jel se moze koristit taj broj??? e i dal kaj to kosta
koristis staru (vip) karticu dok ti ne aktiviraju novu. ne kosta nista osim 3 tjedna cekanja
jel trebas biti punoljetan da bi to obavio?? jel te pitaju za godine?
Da moraš biti punoljetan,koliko znam kopiraju ti osobnu
Ne trebaš biti punoljetan; meni se sestra prebacila sa Vipa na Tele2, a pošto ima manje od 16 godina i kao takva nije obvezna imati osobnu iskaznicu (što i nema), bilo je problema sa nekim identifikacijskim dokumentom pa smo se sjetili i ponijeli putovnicu (što je srećom imala).
Inače se ne bi mogla prebaciti (ili broj jednostavno ne bi mogao glasiti na nju).
ma ja imam osobnu, sam jos nisam punoljetan.
e a daj mi reci to kaj broj glasi na mene, kaj mi to znaci????? jel mogu kak napravit da mi broj ne glasi na mene???
tj. staroj moram prenest broj s vipa na tmobile, ja nisam punoljetan, imam osobnu, i ne bih zelio da taj broj glasi na mene. jel moguce???
a kaj to znaci kad broj glasi na tebe?? da si samo u imeniku il kaj??
pozz
neki čekaju 2-3 tjedna ja već s TM na T2 pa od 27.10.2006, još nisu prebacili
da kak kome ispadne. sve je to mafija. pozz i hvala!!!
Ok ako imaš osobnu onda ti neće biti problem prenijeti svoj broj - ako budeš htio. Ovo da broj glasi na tebe jest zapravo da ćeš ti biti upisan u njihov slavni i nadasve bajni imenik, a ne tvoja stara. Zato je bolje da njoj daš da to obavi. To ti ne traje duže od 10-ak minuta (ako nema nekog reda).