kako napravit da imam cijelu verziju ovoga AV-a ? skino sam bio sa neta neke seriale , ali ono kada pri instalaciji traži serial , taj fajl koji sam skinuo kao serial , on ga ne prihvaća
Printable View
kako napravit da imam cijelu verziju ovoga AV-a ? skino sam bio sa neta neke seriale , ali ono kada pri instalaciji traži serial , taj fajl koji sam skinuo kao serial , on ga ne prihvaća
evo sad sam to uspio , ali nemogu napravit update AV-a , tj. kad idem napravit update piše : thu updater failed to connect with the update servers , check your internet settings and try again .
sve sam probavo , učemu je problem ?
serial je na crnoj listi.:coffee:
ajde ako netko zna kako riješiti ono iz drugog posta , bio bi jako zahvalan , mooooooooolim bilo koga koji zna išta o tome da nešto odgovori
Poslao sam ti jos prije par dana na PM link za zadnju verziju KAV-a sa kljucem koji ti ga aktivira do 2o10,ima li smisla uopce se gnjaviti sa starom verzijom?=
Probaj u google-u nać update za njega da ih skineš u npr. rar-u pa ručno instaliraš.
Ako si instalirao onu verziju za koju sam ti poslao link mora sve raditi savrseno i imas automatski update.,Ako nesto ne stima deinstaliraj i sve ispocetka.,