eto, da se i ja posipam pepelom... greškom sam izbrisao dotični forum umjesto moderatora tog foruma, te su izgubljeni svi postovi tamo :(
isprika svima koji su tamo provodili svoje vrijeme.
Printable View
eto, da se i ja posipam pepelom... greškom sam izbrisao dotični forum umjesto moderatora tog foruma, te su izgubljeni svi postovi tamo :(
isprika svima koji su tamo provodili svoje vrijeme.
reci slobodno ljudima kaj si pio prije toga :)
proveo prek pol dana za kompjukterom programirajući, i zatim djelomično tipkajući nekaki članak za nekaki tam časopis o mob'telima... sve u svemu, previše sjedenja pred kompjukterom..
eto, ljudi, izvucite sami zaključak i maknite se od svojih kompjuktera prije neg prolupate, postanete nesuvisli, blesavi, ispranog mozga i počnete radit sranja. idite rađe pit, manje su šanse da radite gluposti. (jednog dana ću vas greškom sve obrisat s ovog foruma, skupa s forumom, a ak mi se potrefi loš dan, obrisat ću i cijeli internet :p )
.... cilj ovog posta je (osim odgovora na neredovu provokaciju) da se nadam da će joker izvući iz backupa nekakvog postove za ovaj forum, javio sam mu jučer, reko je da ima neki backup da će probat sredit stvar. :)