Bok!
Ukoliko netko koristi dotični mobitel nek mi napiše svoja zapažanja s obzirom da sam godinama koristio nokiu pa si želim malo promjeniti mobilni...jel se isplati investirati u samsung,baterija itd?! Zahvaljujem...:spin:
Printable View
Bok!
Ukoliko netko koristi dotični mobitel nek mi napiše svoja zapažanja s obzirom da sam godinama koristio nokiu pa si želim malo promjeniti mobilni...jel se isplati investirati u samsung,baterija itd?! Zahvaljujem...:spin:
u taj mob da , ne korisitim ga ja nego cura i mob je fenomenalan ako ne patis za mp3-cama ni doduse kvalitetu kamere nisam provjerio
inace baterija ti traje nekih 4 dana normalnog koristenja ima bluetooth i vrlo jak zvucnik, i njegov najveci adut je sto je zbilja lijep i po meni vrlo kvalitetno napravljen
ne ne patim ti ja za mp3-cama,a ni baš previše za kamerom a ni za igricama...znači veliš da je ok i da se isplati investirati!!! U redu,zahvaljujem! ;D pozzzzzz :thumbup: :comp: :spin:
mislim da ces biti zadovoljan ako se odlucis za njega! :spin:= Citat =:
Izvorno postao snoopy_dc
= Citat =:
Izvorno postao xdavorinx
Jeeeee?! ok ako ti tako veliš onda ok....onda budem vjerojatno zadovoljan ali pazi se ako nebum zadovoljan moglo bi biti svašta!!!!:spin: ;D :comp: :chef: :kitty:
odlican telefon ako se zanemari memorija, tj. tko ne pati od mp3 ce bit super zadovoljan
Ne znam dali ce pitanje biti glupo, ali moze li se dekodirati taj mob x680. Mislim ga uzet u vipu, ali radje bi bio preko 098 pa si mislim odmah dekodirat mob, ali opet onda se vise isplati uzeti samo uredjaj u nekom ducanu.
Ako zna netko ducan gdje mogu uzeti mob ispod 900kn bio bih vrlo zahvalan.
Jos samo da pitam nesto, koja je razlika izmedju x670 i ovog x680 :rolleyes:
ne znam u cemu je problem sa mp3-cama!?pa x680 ima mp3 podrsku i 35mb memorije.= Citat =:
Izvorno postao snoopy_dc
Problem je memorija - 35Mb je dovoljno za svega 5-6 vrhunskih ili 20-30 slabijih MP3-ca. Inače MP3-ce zvuče sasvim OK, pogotovo na stereo slušalicama!!!= Citat =:
Izvorno postao zmija
Jedno pitanje, ako može pomoć: Od prije mi je instaliran PC Studio 3, preko kabla je spojen i radi D600. Sada sam spojio X680 - komp ga je prepoznao, a i Studio3 - piše "Samsung X680V Connected". Ali - sve opcije su sive, niti File transfer niti bilo koja druga opcija sa inicijalnog ekrana Studio3 nisu dostupni. Možda kakva dobra ideja za pomoć?
Evo da si sam odgovorim: X680 ne radi sa PC Studiom, nego sa PIMS Menagerom II (31mb dowload-a). Opet me je Samsung prejahal! Sad za svaki mob - drugi program. Bar mi isti kabel šljaka za d600 i x680
evo upravo ga i ja danas dobio od firme.
skinuo sam ovaj pims 2, medjutim vidim da je soft iz 2003 godine i nema mogucnost spajanja bluetoothom.
program sam skinuo s linka s europatradeove stranice.
ima li novija verzija ili moram po kabl sto mi se cini malo nevjerojatnim u 2007g.
Evo ovo sam nasao od softa za x680
Jel mi ko moze rec sto se tu koristi za sto, da ne instaliram bezveze ?
I ima li uopce koji soft da mogu spojit mob i lap preko BTa ? :-/
SGH-X680V Samsung PC Studio Image Editor (ver.II 2.0)
SGH-X680V Samsung PC Studio PIMS (ver.II 2.0)
SGH-X680V Samsung PC Studio USB Driver (ver.II 2.0)
SGH-X680V Samsung PC Studio Internet Access (ver.II 2.0)
SGH-X680V Sample Media file (ver.II 2.0)
SGH-X680V WideSYNC (ver.1.0)
SGH-X680V Contacts Copier (ver..)
Mene zanima jel se mp3-ce mogu uspjesno postaviti za melodije dolaznih poziva (nije slucaj na nekim starijim modelima koji se isto deklariraju da imaju mp3) i jel se moze postaviti vlastiti ton poruke?
moze mp3 za ton zvona:thumbup:
šefe zanimalo me pita me frend dal može ikak spojit mob s kompom ak nema samsungov cd-nisam bio ziher kaj da mu velim a živi u karlovcu.....:-/= Citat =:
Izvorno postao dcepek
program Bluesoil.pozzzz:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jappa
Može - treba downloadati program (može razni) sa Samsungove stranice - original PIMS&File Manager (32MB) i driver za Samsung x680 - malo kB!= Citat =:
Izvorno postao perica1111
Imam jedno pitanje:
zašto kada se sluša mp3 kada je zatvoren mob...ili kada se jednostavno zatvori-preklopi...neznam kako da objasnim...:jehon: ....uglavnom vrlo brzo se ugasi taj vanjski ekran...pa me zanima...dali se može povećat to vrijeme da ostane dulje upaljen...našla sam za unutarnji ekran...a za vanjski nisam našla....:confused:
gasi se se radi stednje baterije jer je poznato da samsung nije bas milostiv prema bateriji.