uzeo sam pretplatu na kikiriki (tele2) prije otp 2tj, jel mogu sad naknadno uzet mobitel?
onda bi se trebao obavezat na 18mj jel...
Printable View
uzeo sam pretplatu na kikiriki (tele2) prije otp 2tj, jel mogu sad naknadno uzet mobitel?
onda bi se trebao obavezat na 18mj jel...
a u tih 18mj mogu se prebacivat izmedju tarifa ako dodje neka bolja ili ostajem na kikirikiju svih 18mj?
možeš se prebacivati, ja sam npr. prešao sa tarife sa mukte brojem na kikiriki tarifu (od prije sam pretplatnik)
ako nisi uzimao mob,naravno da mozes.:klap:
kad uzmeš mob 18mj. moraš bi njihov korisnik i možeš promjenit tarifu jednom na mjesec ja mislim ili rijeđe
i dakle u tih 18 mj.nemogu recimo kupit nijedan mob po "povoljnijoj-pretplatnickoj" cijeni ????
to je bas glupo sto se ne moze kao npr. kod t-mobilea uzeti neki mob tri mjeseca prije isteka ugovora.
Ma daj radiš u Tele2 a ne znaš koji će to mobiteli doći;D
ma ja idem na tu pretplatu pa kaj bilo bilo...samo mi bude frka ak propadnu,pa me zakinu za isti br.kojeg vec 8godina imam :-/ 18mj sa istim mobitelom i nije nest predugo hehehe
Ne brini,prijatelju,sa ovim cijenama razgovora sigurno neće u lijepoj našoj propasti već će im svaki mjesec broj korisnika samo rasti kao i do sada.
Uostalom nigdje u svijetu nisu "propali",a čujem da su kod nas već uzeli dobar dio korisnika T-debilima i VIP gospodi,pa su si podigli plan (kad su dolazili računali su na preuzimanje oko30% tržišta a sad vide da mogu i više).
Evo opet malo fresh news sa forum.hr-a
Dakle, navodno se radi o sljedećim mobitelima:
Nokia E50
Nokia N72
Nokia 6288
Nokia 6233
Sony Ericsson K750i
Sony Ericsson K800i
Motorola Z3
Samsung E390
Samsung D900
:bunny:
Navodno će biti na pretplatu i kao slobodni uređaji i to otprilike sredinom sljedećeg mjeseca. Podsjećam da to prenosim sa forum.hr-a i da ne znam dal je to točno.
super mobiteli. samo da je istina.
Bude li se za pristojnu cijenu mogao dobit SE K800 ili Sam. D 900 i prije isteka 18 mjeseci potpisujem produženje pretplate.
PS Samo da još uvedu MMS, pa da se otkačim sa T-mobile.
a kao mms koristis dneno/tjedno tako puno da ti i to treba, sto saljes mrlje frendu i curi, i vraca ti mrlje? nhf, salim se, samo mislim da se nema sto bunit na ovakve niske cijene teletine.
ako su to sljedeci mobiteli, svaka im cast, ja cu pricekat!
Izletile su i neke navodne cijene...
Nokia E50 1355kn na pretplatu.
SE k800i 1755kn vjerojatno isto na pretplatu.