-
Animacije u sms poruci
Naime zanima me zašto nokiee ne mogu primat ni slat animacije kao i drugi mobiteli (SE Samsung Motorola) ja sam probao stavit animacije od motorole i preimenovao ih u .ota i kad uprem dodati sliku imam za ozabrat ove motoroline ali ih nemogu umetnuti sad me zanima ima li koji trik da ja to umetnem ili neki program symb ili java
-
Probao na N6280 i jedini način slanja animacija mi je preko MMS-a,što i nije baš povoljno. Ili možda to preradiš u GIF animaciju pa lupiš preko maila. Nije preskupo,a sve malo bolje Nokije imaju mail klijent,to sam i ja radio s par tipova fileova
-
ali nije to to........ treba biti u sms-u
-
Ne znam jesam li to uopće vidio na Nokijama,znam da su se prije slale one male .bmp slikice i logoi,a sad se .jpg-ovi šalju MMS-om. Baš se ne sjećam nikakvih animacija...
-
To su ti EMS poruke. Koliko znam Nokia ne podržava to (barem ne animacije), jer je MMS Nokijin standard, a EMS Ericssonov, pa je logično da SE ima više funkcija za SMS poruke.
-
Kad već pričamo o animacijama, Nokia je stavljala animirane slike ( znate one koje koštaju kao 3 obična SMS-a ).
Kako to ( i da li uopće) funkcionira na novijim pogotovo Symbian Nokijama?