gleda ko?
ja sam sad gledao... dobro je nekad se i nasmijem
stvarno ima svakakih :klap:
Printable View
gleda ko?
ja sam sad gledao... dobro je nekad se i nasmijem
stvarno ima svakakih :klap:
Taman sam tio takvu temu otvoriti :rolleyes:
Evo gledao sam maloprije, slučajno naletio, dobro je :)
Samo nije mi jasno jeli to namišteno ili :wstupid:
nevjerovatno je kako su policajci fini kada su pred kamerama.. bas me zanima dali bi bili tako fini da ne znaju da ih snimaju, tu su drugi ljudi,zato to vise i necu gledat jer se odmah nazivciram
lijepo je njima, da, opce nemaju los posao
kako se zovu oti policajci nisam gledao ali jeli jedan možda luka
odlična emisija , još je meni stari policajac :)
ja gledam i gledam i gledam i ne kuzim sta to tolko puca oko njih , koda su na ratnom bojistu , svako malo nes rokne pokraj njih (nisam od pocetka gledo)
:)
i onda skuzim ... a koji jadnik je to ekipici zvao murju na novu godinu bas , mislim ono stvarno..daj sta te boli briga , pusti da slave ... kakve veze ima jel vlasnik tam , vlasnik objekta di sam ja bio za Novu je bio nekih 100 km dalje mrtav pijan
to je ziher neka isfrustrirana penzionerka zvala
:thumbdown
nisam gledala ali mi se cini glupo ko i vecina takvih serija na rtl
glupo
Policajci su uzivo potpuno drukciji ....neka stave recimo Krim policiju hehe
i na kraju je svatko mudriji od njih
nazalost nisam gledao od pocetka al cini mi se ok.
navodno tu nema scenarija nego sve ide kako i inace, bez kamere. jedino sto, policajnici su sad sigurno 'finiji'...
meni se svidja takva emisija/serija, ne vidim nista lose u njoj.
da zavirimo malo u nasu policiju u akciji..
Provedi jednu noc, pokraj *ebenog kioska koji je netko pokušao opljačkati, na -20 i smrzni se do kostiju, nakon toga preuzmi dojavu o luđaku koji je pobjegao iz ludnice i koji te želi zaklati nožem odmah kad te vidi. Kad zaustavljaš automobile u redovitoj patroli slobodno se sa lizaljkom stani ispred automobila, pa što bude bude, možda stisne gas pa te pogazi. Najbolje od svega je što se uopće ne moraš brinuti kad te stave ispred ambasade na najvećem suncu i to da stojiš na jednom mjestu. Kad se radi o ubojici koji je upravo ubio svoju ženu, slobodno mu dođi na vrata i reci da bi ga "hapsio", a kad u birtiju dođeš privesti mrcinu od 120kg jer je pijan i razbija lokal, ne moraš se brinuti za svoj život i svoje zdravlje.
A tvoja supruga neka misli kako joj muž može poginuti svaki usrani dan, a djeca ostati bez jednog roditelja.
Stvarno su divni ti policajci. IMaju recimo predivan vokabular, barem kolko sam skuzio iz par minuta sto sam bacio oko i potom promjenio program.
Emisija mi se skroz svidila i ovo je bas ovako, nema odge glume i namistanja, to je 100% potvredno.Rodak mi je bija u onom kaficu di su dosli panduri za novu godinu i izbacili ih sve.Preprica mi je sve a nije ima pojma da se snimalo.Jucer me zove i kaze da gledan patrolu da ce bit oni, da je vidia najavu.I tocno je bilo onako kako mi je on prica, tako da mi se bas svidila, jos kad poznajes neke ljude i mista koja snimaju... NICE
jos da pricaju malo vise knjizevno ... ali no ajde , nemoze sve bit idealno.
vi Dalmoši koda ste tolko lijeni da vam se neda ni sva slova govorit , pa skracujete riječi..
aa danas je zakon epizoda..ekipica slavi rodendan u atomskom sklonistu neznam kolko metara ispod zemlje , iza 3 debela vrata , nis se ne cuje van , i neki neizživljeni penzic im svejedno pozove murju
bas sam bio sretan kad su ih murjaci pustili da ostanu tam .. a scena ono ulazi murja u tu prostoriju - a cujes pisti od Bojana tomovica - na distanci
hehehe :smurf:= Citat =:
mogu li da zapalim sediste da spusitm
ako nije problem neku muziku da pustim
mozes draga devojko al to nije preporucljivo
Danas je super epizoda....:lmao: , a pogotovo one dve babe kaj ne nonstop svađaju....:lmao: :lmao: :lmao:
jedan od tih baba je u roku 60 sekundi 5 puta promjenila misljenje dal je ona zvala muriju il ne .. mislim koda ju pita dal ce poletit avion na pokretnj traci .. pa babo glupa valjda znas dal si zvala il ne ?!?! http://img116.exs.cx/img116/934/z0tdntknw.gif