Od sutra pocinje nagradna igra "Dovedi novog korisnika" i traje od 19.02-31.03 i vrijedi za prepaid i pretplatnike. Glavna nagrada je neki Oldtimer, mislim Mustang-Ford?!? Ostale detalje jos ne znam, biti ce u novinama od sutra vjerovatno.
Printable View
Od sutra pocinje nagradna igra "Dovedi novog korisnika" i traje od 19.02-31.03 i vrijedi za prepaid i pretplatnike. Glavna nagrada je neki Oldtimer, mislim Mustang-Ford?!? Ostale detalje jos ne znam, biti ce u novinama od sutra vjerovatno.
Još jedan pokušaj teleovaca da privuku korisnike.neumorni su..malo malo neka akcija..neka,neka
Pa u zadnje vrijeme svi nešto traže da se dovedu novi korisnici...?!?!?
a kakvu nagradu dobiš od T-Mobile i VIPneta ? prodavanje magle ...
da da...naravno da cemo odigrati tu novu igru....
mustang??? pravi ili maketa?? ak je pravi uh pa onda igram ovu nagradnjacu!
Jel ima igdje ista o ovoj igri??:love:
http://www.tele2.hr/rates/promotion/
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Hoću Mustanga!!!!!!
I kad netko nešto kaže protiv Tele2? Pa imaš osiguranih 100 kuna i hrpu mogućih drugih nagrada... Bravo Tele2 :klap:
A kaj onda pretplatnicima skinu 100kn sa racuna:D??
u nagradnu igru su ukljuceni i pretplatnici koji na vrijeme podmire racun za prvi i drugi mjesec.
znači u nagradnoj igri sudjeluju i svi preplatnici koji plate račun
na vrijeme , jel tako ? :klap:
ako je, onda sam i ja u toj nagradnoj igri.... :love:
platio račun na vrijeme :)
ako vas brine potrošnja kod mustanga, nema brige :klap:
ima i plin ugrađen :love: :love: :love:
Jebate led.. platio i ja na vrijeme racu.. kakav divan autic.. ako dobije neko s foruma ocu da me vozi:D
Ovo je prema meni najbolja nagradna igra koju sam vidio... Svugdje poklanjaju neke nove autice ili tako sta, a ovo je stvarno zvijer...
Zakon...
dakle, Tele2 kaže da dijeli 200 nagrada:
ja sam nabrojala 155, a vi? http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a010.gif= Citat =:
1 x Ford Mustang
4 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom LG KG800 Chocolate
5 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom BenQ-Siemens C81
5 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom Motorola L2
5 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom Nokia 2610
35 x TELE2 «bla bla» start paketi bez telefona s 30 kn na računu
100 x majice Hrvatske rukometne reprezentacije
u jednom magazinu lijepo pise:
"svi pretplatnici koji plate TELE2 racune za mjesec sijecanj i veljacu 2007.u roku dospijeca":throw:
racun placen do koga datuma se racuna kao placen na vrijeme? 15. u mjesecu? jbmu.. :D
super igra....sad cemo opet brkat prijatelje a oni ce nas slat u k.
ako im ova baza podataka (tko je koga doveo) bude kao i ona baza s podatcima o korisnicima (imenik) nemojte se puno radovati ;)
fakat treba ovo igrati, ima u ponudi nekih ''super'' mobitela i jos dosta nagrada, a glavna je mustang, ako se ne varam u pitanju je 5000 ccm i 300 konja vranih...:)
Ja ću si kupiti još jedan Tele2 broj, pa ću sigurno dobiti nagradu od 100 kuna :)
Za 100 kuna dobim 200, a možda još dođe i Mustang :freakout:
cek a kolko kosta tele2 broj? mislim da je oko 100kn.
dakle ti das 100kn da bi dobio 100kn. lol
jedino sto stime dobis sudjelovanje u igri