Nema mi zvuka na mikrofonu kad me neko zove ili ja nekoga niti na midi zvučniku,ne čuje mi se zvuk kada preslušavan mp3 muziku a kad me neko zove mobitel mi normalno zvoni. Šta bi to moglo bit?:thumbdown
Printable View
Nema mi zvuka na mikrofonu kad me neko zove ili ja nekoga niti na midi zvučniku,ne čuje mi se zvuk kada preslušavan mp3 muziku a kad me neko zove mobitel mi normalno zvoni. Šta bi to moglo bit?:thumbdown
Kako je prigorija kad se ćuje kad me neko zove a i nevirujen baš da bi mi priznali garanciju jer san mu pila lim za dekodiranje
Hmmm... To ne zvuči dobro. A jesi šta mijenjao po mobitelu? Neke seemove, gain_table.bin ili bilo šta drugo u tom smjeru?
Bija san stavlja yuet mod v1.7 i radija mi je bez problema oko 5 miseci i jedno jutro prika me zove i ne ćujen ništa. Stavlja san druge yuete i vratija stari backup ali ništa. Da ga bacin u škovace ili...?
Imao isti problem. Yuet mi "skurio" oba zvučnika. Gain tablica je "previše" poštelana. Prijatelju sada imaš hardverski kvar. Moraš promijeniti zvučnike. kod poštenog majstora oko 200 kuna sa poslom. Vanjski zvučnik ti paše od V300...V600...itd. Dok onaj u preklopu (slušalica) ne odgovara od starijih modela.
ja ti nabavim i stavim zvučnik u v360 za 35kn :)