Zadnja dva dana mi je brzina pala sa 100.00 Kbps na 28.8 Kbps
Zna li netko razlog i dali je moguće da je to zbog nekakve nadogradnje na veću brzinu?
Printable View
Zadnja dva dana mi je brzina pala sa 100.00 Kbps na 28.8 Kbps
Zna li netko razlog i dali je moguće da je to zbog nekakve nadogradnje na veću brzinu?
kod mene ništa sve po starom
nije ti to ništa meni na kompu je 100 kb/s a kad bi sad spoji na laptop onda bi bilo 28 kb/s.Treba preč 30 minuta da ti se sve resetira pa ugasi kom i za pola sata vidi vraga opet isto 100 kb/s.Stvar je u tome da se ništa ne mjenja ista tri je brzina.Jer sto posto imaš dva računala na jednoj adsl linij.Ja imam na tom jedno adsl priključku komp i laptop tj.samo prespajam kabel pa mi se to događa.
meni downloada 100KB/Sec
Brzina mi je normalna kao i uvijek, ali imam stalan IP, ZASTO???????
Ma ja sam ga resetirao i sve ali ne pomaže, to mi se prije nikad nije događalo
Evo sad sam zvao SZK i kazu da im je to prvi slucaj da sacekam jos malo i da vidim ocel se sta mjenjat.
Nije mi jasno zasto je ista adresa???????
Ocu skidat sa Rapida a nemogu!!!
Meni je isto brzina u posljednja 3-4 dana totalno pala, totalno je usporen net i ne znam sta je to, zvat cu SZK pa vidjeti...
I ja sam primjetio u zadnja 2-3 dana da mi brzina nije bas kakva je prije bila,dogadja se da sa rapida ide samo 10,inace mi je otamo uvijek bila max brzina skidanja.,:confused:
Meni se dogodi ponekad da mi je net usporen..ali to je jakoo rijetko tako da mogu živjet s time.Inače mi skida 106kb/sec.
Tako i meni...u zadnje vrijeme mi je brzina više nego stabilna..čak veća od uobičajene..
Nekome je dobra brzina dok je drugima sasvim koma...
Ja ih zovem sad i nemrem ih dobiti, daj ako ih netko uspije dobiti neka ih pita u cemu je problem pa neka javi..
CARNet nam nudi besplatnu provjeru upload, download brzine i jos svacega....
CARNet Bandwidth Metar
Ovo je cool (: :klap:
ja sam preko T-Coma i isto mi ne stima sve bas....nekaj im nije na broju...
Kod mene je u redu
Zovi SZK i gnjavi.
ja sam imao proteklih dana problema sa brzinom, osobitno navečer, no problem nije bio stalan. danas je sve OK.
Inovator, jesi na T-Com ADSLU? Navodno je usporenje navecer rezultat toga sto MaxTV pojede vecinu bandwidtha.
da, T-Com, no usporenja do nekidan nije bilo. Ni u koje doba. A danas je, barem zasad, OK.
eVO MENI JE SAD OK
i nama je net bio usporen zadnja dva dana. ali evo jutros je sve ok.... očito su opet neš prčkali :)
meni jos uvijek jebe, ma poprckam ih ja brzinu, bas su gl**i ak nemogu omogucit obecanu brzinu!!!!!!!
pa ionak nemaš "obećanu" brzinu :rolleyes: