Eto ako ko zna kako mogu ovo dobiti bio bih mu zahvalan.
:klap:
Printable View
Eto ako ko zna kako mogu ovo dobiti bio bih mu zahvalan.
:klap:
čitaj i traži
http://forum.gsmhosting.com/vbb/arch.../t-157426.html
jel ja nemam tvoj imei pa najbolje da sam potražiš
malo sam sad išo bolje pročitat,znači ukratko moraš imat svoj imei broj (objašnjeno ti je tamo kako) i onda ga upišeš u onaj direktorij na koji te oni navedu ali neznam od kud im ova fora da nazoveš t-mobile i da tražiš da ti oni daju unlockin codes.No dobro radi ovo na vlastitu odgovornost
Hvala na brzom odgovoru al il sam corav il sam g... pa ne vidim taj link sa objasnjenjem kako dobiti unlock code
Moj imei je
352795000177237
U svakom slucaju sam spreman platiti za ovaj je..... cod. Posto mi fakat treba ovaj uredjaj.
Ok people here is the steps how you can unlock youre 6315 :
1. Enable the Phone feature !!!!
2. START -> SETTINGS -> PHONE BAND
3. TAP THE KEYBOARD ICON (small, down right corner )
4. tap SHIFT , tap CTRL
5. tap under BAND SELECTION rectangle (white space)
a menu will apear where u need to enter the code i provide for you for 20$ based on imei.
http://ipaq.sitesled.com/
Dont forget to send youre imei on paypal...
the code is 77028007
imaš i besplatni unlock www.unlock.it ali to ti je sve na vlastitu odgovornost
ili
1. On the Today screen, tap Start > Settings.
2. Tap the Phone Band icon.
3. Tap Shift + Ctl key to enable the keys.
4. Tap the area below the band selection box to open the unlock tool.
5. Tap Shift + Ctl to disable the keys.
Shift +Ctl keys
disabled
Shift + Ctl keys
enabled
6. Enter the 8-digit unlock code and tap OK when done.
7. Wait for the device to validate the unlock code (about five seconds). You will see one of the following screens:
-Unlock successful.
-Unlock failed due to incorrect code. The user has three attempts to unlock. After three attempts, the device will refuse any more unlocking attempts. Perform a soft reset to reset the counter to perform additional unlocking attempts.
-Device is not ready for unlocking. This error message displays when the user tries to unlock when the phone application (not the device) is not in a steady state. It takes 30 seconds after powering on the phone for it to reach a steady state.
the code is 77028007
ako ti ne proradi danas popdne cu si dat vermena i bolje potražit sad kad imam tvoj imei
čuj ako imaš kabel ima par stranica koje omogučuju direktno codiranje gore sam ti ja napiso www.unlock.it
ili još bolje probaj ovo
http://www.pdaphonehome.com/forums/a...lock-code.html
nemoj još kupovat kod probaj ovo gore prvo šteta bacit novce pa sutra je nedelja pa sutra ga kupi onako jedan dan nije previše
Hvala na ovome za ovaj unlock.it nisam znao ali nema ovog modela koji meni treba tj uopste ne spominju HP ko da ne postoji. A za ovaj file posto imam kabal za spajanje cak sam i kopirao ovaj file ali niste se pametno nije dogodilo. Prosurfo sam i uzduz i poprijeko ali nista pametno nisam nasao
Hvala ti ako sta ponovo nadjes bio bih ti zahvalan (draze mi je tebi poslati 20 Eura na kavicu nego se ovako igrati)
Netrba ništa zadovoljstvo mi je pomoč,ovako čisto me zanima dali ti je uspio onaj kod koji sam ti dao 77028007
-gle nasao sam rješenje no neznam jel to to,radi se o ovme.Oni kodovi koje prodaju na e-bayu ili nešto slično tome nešto nevalja s tim kodovima.Koliko sam skužio trebam znat gdje si ga kupio i za koju mrežu je napravljen.Postoji dva koda,jedan je za otključat mrežu a jedan je za otključat telefon (trebala bi biti ista),moraš mi reč najprije gdje si ga kupio i na kojo mreži radipa ču vidjet dalje,jer sam malo zbunjen spominju dva koda jedan je isti ovaj koji garantiraju da bi moro raditi (pričo sam sa čovjekom i reko je da bi trebo raditi no on ga koristi u SAD) a drugi kod se dobiju kombinacijom mreže+imei (pa pošto imam tvoj imei treba mi sad na kojoj mreži sad radi i na kojoj mreži hočeš da radi-pa ču s tim likom nešto probat napravit)
p.s.
jel koliko sam primjetio napravljen je za američko tržište (nagađam tj.prepostavljam jer večina korisnika koji ih imaju su iz SAD-a)
Ovako, dobiven je kao T-mobile americki korisnik. Sada je taj covjek poklonio taj uredjaj meni a sebi kupio nesto drugo, sto je najveci crnjak on je dobio unlock code al ga ja negdje izgubio. A mreza na kojoj bi radio je BH Mobile. Hvala
daj mi malo vremena nisam očekivo da ide na BH mobile do ponedeljka ču valjda uspjet
podržane mreže su Cronet,PE PTT BIH,PTT Bosnia
samo su te mreže podržane pa koja od tih
ma drug moj kupicu karticu za bilo koju nije mi to bitno uopste (novi broj je najmanji problem) Hvala ti u svakom slucaju
evo oprosti što ti se nisam javio,no njemu na koderu non-stop za tvoj dođe šifra
77028007 i kaže da ta treba raditi,no nisam ga shvatio dali je to šifra telefona ili šifra mreže,meni se čini da je šifra telefona,pa sad,čisto formalno jel ti možeš zagasit hp i uč kao u safemode tj.da nekoristiš karticu a da ga zapališ pa onda ponoviš sljed operacija bez kartice