-
Rapidshare premium
Imam par pitanja uvezi Rapidshare premium accounta.
1. Dali kad ja uzmem premium account mogu koristiti taj account za rapidshare.de i rapidshare.com ili za samo jedan od njih???
Ako samo za jedan koji je bolji???
2. Dali mogu u ISTO vrijeme sa vise IP adresa (tj kompova) skidati pomocu jednog accounta??? Ako mogu uzeo bi sa 10 frendova zajdno. Ocemol moc svi skidat u isto vrijeme???
3. Jeli bolje placati preko banke ili PayPala??? Kako brze stignu podaci???
Molim vas odgovorite sto prije.
-
ja mislim da je zero bio uzeo jednom account s frendom...
account uzimas ili za .de ili za .com
koliko sam primjetila u zadnje vrijeme je sve vise stvari na .com, barem ono kaj sam ja skidala (filmove uglavnom...)...
-
Evo sad sam cuo kao da ako vas vise koristi isti acc da vam ga iskljuce te da je limit za 5 dana 25 GB. Dali je to istina???
-
Dajte odgovorite ako netko zna!!!
-
ovako. ne možeš istodobno okristit na de i com, već samo na jednom, prporuka com, jer je de zatvoren za upload i sad višemanje sve ide na com. limit u 5 dana je 20 GB, ako ga pređeš, zatovre ti ga na par dana, 2-3, ne znam točno, uglavnom se držim toga da ga ne pređem. u isto vrijeme možeš skidat sa više kompova, sa više IP adresa, više fileova na kompu, svake privilegije su dopuštene. puno bolje je plačat preko paypal-a, jer ti u banci uzmu toliko provizije, ko da kupuješ još jedan(western union). preko Amex-a ti ne uzmu ništa. ak te još šta zanima, pitaj, mislim da sam odgovorio na sve što si gore napisao.
-
Tema je zaključana, pošto je krenula u krivom smijeru.
Vlasnici originalnih accounta su vjerovatno presretni kad skuže da im je bandwidth potrošen u roku par dana.