Imam C60 v20 bez hr meni,da li se moze promjeniti na v12 koja ima hr meni, i ako je moguče kako?
hvala
Printable View
Imam C60 v20 bez hr meni,da li se moze promjeniti na v12 koja ima hr meni, i ako je moguče kako?
hvala
nije preporucljivo raditi downgrade... A hrv meni, ako ti se da sam mozes napraviti. Izgubiti ces par dana na prevod, ali nije ga tesko napraviti...
Reci mi kako i sa kojim programom.
koristi skylord lang editor.
s njim iz flasha izvuces lang i prevedeš jedan na hrvatski. spremis kao .bin datoteku i onda flashas mob sa tim...
lang editor mozes skiniti na mojoj stranici. jako je jednostavno s njim raditi...
ne mogu instalirat program,nedostaje neki file
radi 100%. sad sam ja probao skiniti i odzipati...
jesi sigurno dobro skinia, pod download/lang packs/SkyLord editor....
naravno na www.siemensfreaks.com
Jesam,mozda je problem u windowsima XP
nije, ja koristim xp home na jednom kompu, i xp proffesionall na drugom.
samo ga trebaš odzipati i pokrenuti exe file.
aj, ako ti ne uspije, javi mi je na pm sa mailom pa cu ti poslati na mail. to je mali programcic, nekih 40-ak kb
Ima pravo fali jedan .ocx file u windowsima xp, on dođe tek u nekom updateu... Ztopolnj, samo prepiši ime tog filea u google i naći češ riješenje. To je file COMCTL32.OCX. Ako ti se neda tražit, napiši mi mail adresu na pm pa ću ti poslat.
a pa tako kazi. ako nemas taj file, onda ti vecina programa nece ni raditi. To je file koji programeri pretpostavljaju da ga svi imaju na svom kompu (a potreban je za rad programa), a ocito nije tako.
Recimo, ja imam instaliran visual basic i visual c++, a kad njih instaliraš onda nemaš problema, jer on dolazi s njima. Zato ja nisam imao problema s tim...
Samo ga skini negdi sa weba...
Daj molim te posalji file na debeliz@net.hr