http://www.tomato.com.hr/najniza_cijena.html
Printable View
A sigurno će te akcije biti sve češće da privuku korisnike.
Odogovor na Tele2 Kikiriki tarifu...
Ali jednu stvar si zaboravio dodati,tako da i nije neki odgovor na kikiriki jer ima rok trajanja:
1. Kada započinje/završava tomato promotivno razdoblje niže cijene SMS-a?
tomato promocija počinje 15.02. i završava 15.03.2007., a niža cijena SMS-a može se koristiti od 15.2. do 1.4.2007. (uključujući i 01.042007.)
2. Što je potrebno učiniti da bi se moglo sudjelovati u promociji?
Svi novi i postojeći korisnici imaju pravo sudjelovanja u promociji. Za aktivaciju niže cijene SMS-a potrebno je poslati SMS sadržaja DA na broj 6092. Niža cijena SMS-a bit će Vam aktivirana u roku od 24 sata, o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom.
Cijena SMS poruke za aktivaciju niže cijene SMS-a ne naplaćuje se.
3. Koje su pogodnosti promocije?
tomato promocija novim i postojećim tomato korisnicima koji aktiviraju nižu cijenu SMS-a omogućuje povoljnije slanje SMS-a prema svim mrežama:
tablica
Ostale usluge, odnosno pozivi, naplaćuju se prema standardnom tomato tarifnom modelu.
4. Koliko je vremena potrebno kako bih mogao početi koristiti niža cijena SMS-a?
Niža cijena SMS-a aktivira se unutar 24 sata od trenutka kada ste poslali SMS sadržaja DA na broj 6092. U trenutku kada vam niža cijena SMS-a bude aktivirana, bit ćete obaviješteni SMS porukom.
5. Kako ću biti siguran/a da mi je aktivirana niža cijena SMS-a?
Primit ćete SMS poruku sljedećeg sadržaja:
Od sada, svaka poslana SMS poruka naplatit ce se samo 0,22 kn. Ponuda vrijedi do 01.04.2007. tomato
(99)
6. Mogu li ipak nižu cijenu SMS-a aktivirati i na neki drugi način osim slanjem SMS poruke?
Naravno, ukoliko želite, možete aktivirati nižu cijenu SMS-a pozivom na broj Službe za korisnike (092 99 33). Agenti će Vam aktivirati nižu cijenu SMS-a.
O aktivaciji bit ćete obaviješteni SMS porukom.
7. Aktivirao/la sam nižu cijenu SMS-a. Mogu li je deaktivirati i prije isteka promotivnog razdoblja?
Možete, slanjem SMS poruke sadržaja NE na broj 6092. tomato niža cijena SMS-a bit će vam deaktivirana u roku od 24 sata o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom.
Napomena:
Cijena SMS poruke za deaktivaciju niže cijene SMS-a ne naplaćuje se.
8. Imao sam aktiviranu nižu cijenu SMS-a, no deaktivirao (isključio) sam je. Mogu li je ponovno aktivirati?
Možete. Samo pošaljite SMS sadržaja DA na broj 6092 i niža cijena SMS-a ponovno će Vam biti aktivirana o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom.
9. Gdje mogu dobiti detaljne informacije o ovoj promociji?
Osim pozivom na 092 99 33 ili 092 99 22, detaljne informacije o promociju niže cijene SMS-a možete naći i na promotivnom letku na svakom tomato prodajnom mjestu te na www.tomato.com.hr.
Jeste kad kupovali SMS pakete u SEND tarifi? Ja jesam,uglavnom ovaj od 300 komada. Više ovdje http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722297&idnews=329353
Dovraga sad smo već ošli s teme.
nono....vratimo se tomatu:tomato: , ipak je tu o tome rijec, iako akcija traje samo 2mj za one koji je aktiviraju je ovo najjeftiniji sms u HR ikad ponuden (osim onih besplatnih naravno) a buduci da se nas tomato cijeni 60kn sa isto toliko na racunu, brijem si da je isplativo koristit tomato i to samo za poruke sljedeca 2mj
eh decki imam 300 sms bespla na vipi dok je bila ona promocija godinu dana tako al samo moram obnovit racun svaki mjesec ..nije strasno a za zvat stavim Vip me CALL tak da...
jos uvijek nemogu razumjeti ljude koji padaju na promotivne stvar od tog datume do onog datuma....:)
po tome svi bi trebali imat svake godine najmanje 5 novih kartica...te je naravno penetracija korisnika u hr 150 posto....:)
samo je pitnaje dan kad ce netko od operatera samnjiti poruke na 1 lipu...ili napraviti flat...
Mislim da je tomato-u glavni cilj natjecanje s Tele2, stalno se prepucavaju tko je najjeftiniji na tržištu. Mislim da vodi Tele2, jer češće nudi usluge koje nisu vremenski ograničene, nasuprot njemu je tomato kojemu se vidi da mu je vlasnik Vip - a čini mi se i nije nešto posebno prihvaćen kod korisnika.
Nekako ostala dva operatera još nemaju neku potrebu za snižavanjem cijena, jer još nisu osjetili značajan odljev korisnika - niti manjak u kasi. Mislim da mu Vip, koji je mnogo jači, preko tomato-a želi pomrsit račune :) - nama korisnicima je svejedno dok cijene idu doli - samo da ne propadne Tele2.
hm, 2 lipe...
nadam se da ce tomato brzo ukinut to , taman sam se ponado da sam sa teletom dobio najjeftinijeg operatera na dulje vrijeme :)