ne znam jesam li u pravom threadu uopce..
zanima me cime stitite mob od udaraca i ogrebotina?
pozz
Printable View
ne znam jesam li u pravom threadu uopce..
zanima me cime stitite mob od udaraca i ogrebotina?
pozz
Ja ga štitim futrolom koju sam dobio s mobitelom...postoje razno-razne silikonske futrole, crystal case, Samsonite torbice i ostale gluposti za zaštitu mobitela...no, ako se netko ponaša prema mobitelu ko Njemci prema Židovima, onda mu ni futrola neće pomoći, jer će ga kad-tad razvaliti...
Ja ga stitim crystal case-om iliti crystal jacketom, a moja cura koristi koznu torbicu za mob koju je dobila uz njega...
Ja jednostavno pazim da mi ne padne i da ge ne ostavim na stolu s upaljenom vibrom i to je to, nikakve torbice, plastike i ostalo. I svaki mob izgleda kao novi nakon par mjeseci kad ga prodam...
Kaj bi trebao reći za stražnju stranu Nokie 7380...ima neku oker kožu koja se može samo tak izlizati ak ga ne furaš u nekoj futroli...na svim rabljenim Nokiama je ta koža izlizana...
Ja ga u autu drzim u dzepu, od drugdje uvijek odleti...
nicim ne stitim..uzeo sam cristal case za k800,ali ne sviđa mi se to nosit,pa mi stoji doma,ako cu ic negdje il ga bacat po torbi cu stavit,da ne izgrebem display....ma je*** ogrebotine glavno da je display cist,valjda se to nece lako ogrebat..
Tko pazi na mob i nema šuplje ruke ne treba mu nikakva zaštita.Ja na svoje pazim i nema do sad lomova(kucam u drvo).
ja ga ne stitim nicim, protiv udaraca tu je crystal case a protiv ogrebotina ekrana, zastitna folija...
Prije sam koristio futrole,pa sam odustao od toga. S65 mi je nakon dvije godine imao 2 gotovo nevidljive ogrebotine na ekranu,a stalno je bio u džepu. To je pravi mob. Sad razmišljam o crystal caseu za 6280,čisto da ne ulazi prašina toliko. Jel ima itko iskustva s tim?
mene ne muci drugo nego samo prasina...imam isti mob vec 5 mj.i bas sam neki dan otvorio kad ono ko da radim na kamenolomu kolko prasine (dobro nije bas tolko) nijedne ogrebotine samo prasina....kako se nositi stim? :-)
ja si baš sad idem kupiti neku lijepu futrolu u Mobis pošto sam čula da je tamo super izbor!!!
problem je u tome kaj ih mrzim!!! te torbice i slicno....
odsad cu ga zamotavati u vrecice za zamrzavanje.....recimo one od 4 kile
hehehe :-) vjerujte ima i toga-vidio svojim ocima :-)
ja ga imam u futrolici koju sam dobila uz mob...
ja ga jednostavno pazim i nema ni crtice na njemu!
dovoljno je drzat u dzepu, al treba pazit da nebude s kljucima, sitnisom i takvim metalnim stvarima zajedno, jer je to najcesci uzrok grebanja moba
meni su torbice i te gluposti bezveze,onda mi se mob ni nevidi,,pazim ga i uvjek ispadne ok kad ga prodajem