Može mi netko odgovorit zašto kad skinem neki program za mob. on mi svaki put javi da instalacija nije podržana. A pokraj programa piše da paše na N73. jel to nekakva zaštita na telefonu koja mi ne dopušta instalaciju ili u čemu je problem?
Printable View
Može mi netko odgovorit zašto kad skinem neki program za mob. on mi svaki put javi da instalacija nije podržana. A pokraj programa piše da paše na N73. jel to nekakva zaštita na telefonu koja mi ne dopušta instalaciju ili u čemu je problem?
Možda programi koje ti instaliraš nemaju važeći sigurnosni certifikat (kao npr Thawte ili sl.) pa mob ne dopušta instalaciju. Uglavnom,mislim da bi sw-update pomogao,frend je na 6680 imao takav problem i update je riješio stvar
Update samo ubaci nove certifikate, mislim da se oni mogu ubaciti i bez update-a, a trajno riješenje je Meni -> Alati -> Upravitelj -> Opcije -> Postavke -> Instalacija sofvera -> Uključeno
To nije rješenje jer ja imam Nokiu E50 koja ima symbian 9.1 kao i N73 i u postavkama sam stavio pod instalaciju software-a SVE i i dalje imam takvih problema, mislim da je update jedino rješenje ali još ga nisam napravi. javim vam kada napravim update jer ima tih posljedica ili ne.
Ljudi update sve rješava barem u mojem slučaju.