Opišite malo kak je to izgledalo :spin:
Printable View
Opišite malo kak je to izgledalo :spin:
Ja nisam ali mi je sestra..
Stari siemens c60 :) tada je on bio među boljim mobitelima..
A nema se tu što opisati, ostavila ga negdi vani na 5 minuta i netko skupio..
nisam nikad ni izgubio mobitel niti nasao.
eh nisam izgbio (a ni nasao) ja ali davno jos dok su mobiteli bili vaaaaau lik iz razreda izgubio na tjelesnom / neko ga maznio, a lega nasao mob na sjedalu u busu ....
Ma uvijek nije problem kad izgubis mob ...nego kartica sa svim brojevima ....itd
hvala bogu nikada ga nisam izgubila... niti sam ga našla :)
Baš kako kaže Fly::nan 'ni iz džepa ni' u džep'..ustvari jednom sam našao mob.al sam ga vratio čovjeku
Svoj nikad, predobro ih pazim. Al sam izgubio mamin ericsson GF768 prije nekih 10 god :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Inace mobitel ne stavljam na stol u kaficima. To mi je malo seljacki (osim ak nije pozvonio 5 sec prije).
Edit; nasao sam jednom, al moja stara je apsolutni rekorder sa 4-5 pronadjenih mobova od kojih je jedan nokia 6280 :spin: :spin: :spin: :spin: Doma pocinjemo sumnjati da je pocela krasti :bunny:
Nikad ga nisam izgubio i nikad ga nisam našao...
Ali prije nekih 3-4 mjeseca frendica je u istom danu našla SE K750i i SE W800i, koja sreća!
...negubim bas stvari,a bas ih ni nenalazim, za razliku od frendice koja svaki mob ostavi negdje.:funny:
uuu... jesam masu puta.. ukrali iz torbice, sa stola vani, na moru na plazi... ukupno su mi ukrali mob 5 puta i to u godinu dana 3 :wall:
a nikad nisam nasla mob :wall:
Ja vratio čovjeku mob,a on ga sam uzeo u ruku i reko 'super'..nije da sam ja to napravio za neko jebe.. 'hvala'..al ipak ...njemu na dušu(ak' je ima) http://cosgan.de/images/smilie/teufel/a015.gif
nisam izgubio ali sam prije našao k700i i prodao ga starom za 500kn, a neki dan sam našao k750i ali na nesreću to mi je bio od susjeda iz škole mob.
Jednom sam trcala po parku sa malom sestričnom u rukama i skliznuo mi je mob iz džepa na travu. Nisam ni skužila da nemam mobitela, kad mi je nakon pola sata prišao neki dečko i vratio mobitel. :D A iza sam čula njegove frendove "Kak si glup, šta si joj vraćao" :D
Tak da sva sreća da je bas on nasao mob.
Inace nikad vise izgubila, a ni nasla.
Obicno kad nadjem u bircu ili na faxu, netko dodje za 5 min po njega pa ga vratim.
ja da nadem mob vratila bi ga jer znam kak je to kad izgubis mob...
Ja ne znam kako je kada ga izgubiš..al' mene oće' bizarniji načini gubljenja stvari
nikad nisam izgubio mobitel , niti našao
Jedno i to u podzemnoj željeznici. Od tada nisam više nikad izgubio mobać ali zato mi je nedavno ukraden d900. uff još imam lika na video snimu i foto ko želi neka izvoli pogledat slike...
prije tri godine sa izgubio onu "baby motorolu" , uglavnom iz djepa mi je ispala kad sam najvjerovatnije iz auta izlazio
krivokrivo
Jel ti frendica prima naruđbe!Jel može meni naći recimo SEk800!:) :klap:
E to se zove sreća!!:)
Ja sam našao 2 moba,motorolu t180 timeport,mislim da se tako zove i još dan danas dela,i panasonica gd92,isto mislim.A od moje cure tata nekakav pda,al to je bilo jako davno.
nisam izgubijo al eto pao u more duboko 16m.....odmah sam se oprostio s njime