Evo izašao je i novi Data Pack za naše divne nove Nokije 6280 i 6288 (RM-78). Meni se već skida, pa kad skinem i upgradeam firmware, javim promjene koje sam primjetio.
Printable View
Evo izašao je i novi Data Pack za naše divne nove Nokije 6280 i 6288 (RM-78). Meni se već skida, pa kad skinem i upgradeam firmware, javim promjene koje sam primjetio.
sva sreca pa nisam nosio u servis mob na upgrade :D
odnjet cu ga slj. tjedan :D
heh fakat si brz jos ga nisu ni na
hunajatehdas.net/nokia uspjeli registrirat :D
forum.gsmhosting.com...
Nema nekih baš promjena. Gledam i gledam, ništa nije promjenjeno, tako da možete slobodno bez straha ostaviti trenutnu verziju...vjerojatno samo bugfix release.
E da, ima mali bug, a to je da mi ne prepoznaje Java aplikacije u poddirektorijima, kad ih hoću selektirati da ih dodam kao shortcute (bilo u Active Standby - Quick Launch dio ili na lijevu, desnu soft tipku te navigacijske tipke).
bas me zanima dali ce mi mob doci sa servisa sa 6.10 verzijom.
ostavio ga jucer tamo.
rekao sma im da stave novi cisti sw i to su napisali na papir pa se nadam da mi nebudu uvalili vodafonov :zubo:
Ne, ak si imao originalan, onda ti stavljaju standardni. I BTW, trebao si pitati. A i mislim da je bolje da ti stave staru, jer su u novoj dost toga zafrknuli (ne radi mi video poziv)...
a ****** :o
jos cekam tjedan dana i sad zovem i kazu bit ce u pon najvjerojatnije gotov mob.
T-maca, daj bumo se dogovorili pa ces mi ti stavit novi soft kad izadje, radje dam tebi 50kn nego da opet cekam tjedan i pol na soft update.
OK, nema problema... ali mislim da ti je bolje ostavit trenutnu verziju jer ja sam se pokajao što sam ju stavio i sad ju ne mogu vratiti na staru, koja mi je puno bolje radila.
eto stigo mi iz servisa sa 5.92 non brendiranim softom.
dosta je toga drugacije i vidi se da radi bolje na non brendiranoj verziji.
jel ima kakvih naznaka da bi 6280 se mogao nadogradit preko NSU?
Sumnjam... Nokia je 6280 modelu otkazala sav support i sve je snage prebacila na 6288...
meni laiku nema nekih bitnijih razlika izmedu ta dva modela
da li je netko probao staviti soft od 6288 na 6280 i ako je kakvi su rezultati
Nokia 6280 ima Bluetooth 2.0 + EDR, dakle po tome se definitivno ne razlikuje. Interna konstrukcija je sasvim identična...
jebote kaj ce vam bolja baterija od one na 6280?
meni traje minimum 3 dana sto je odlicno
Ma gle, onih 15% ti je više zbog marketinga. U osnovi traju prilično jednako i baterija je stvarno izdržljiva na ovom mobitelu...
Sorry ekipa što dižem ovu temu iz prašine, ali evo htio sam obavijestiti sretne vlasnike Nokia 6280 i 6288 da je izašla nova verzija firmwarea za iste u verziji 6.43. Na prvi pogled vidim da su riješene dvije stvari...reprodukcija glazbe kad pokrenemo Java aplikaciju opet radi, što znači da opet možete slušati glazbu, dok recimo surfate Operom Mini, a druga stvar jest da je iz 6.10 ispravljen problem sa listom Java aplikacija u Shortcut meniju...Oni koji su stavili 6.10 znaju o čemu govorim...
A ja se već navikao na pregledavanje Gmaila bez cajki u pozadini :) Izgleda da će fon opet morati tjedan dana ostati u Mobisu...
LOL...a čuj...isplati se. Pogotovo ako vas je 6.10 iziritirala. BTW, 6.43 još nije dostupna na NSU...
6.43 ima jedan sitni bug...Naime ako probate vi nekog nazvati videopozivom, sve će štimati ali sugovornik neće moći vidjeti vašu kameru tj. vas, ali vi ćete moći vidjeti njega. Ukoliko vas netko nazove, softver će vas pitati da li želiti omogućiti pristup prednjoj kameri i nakon što potvrdno odgovorite dalje će sve biti normalno, znači svaki sljedeći poziv (bilo prema vama ili od vas) će kamera uredno odašiljati...
Imam 6288 ali staru verziju v 05.92, sad me zanima dali itko ima bug npr kad zaklopi mob jel mu se javi nekad (cca 1 u 15 puta) da mu se javi da mora upisati sigurnosni kod, i jeli ikome prije nego se uspostavi poziv prije onog obicnog zvuka da zvoni ''bep bep'', dali se kome javi zvuk kao u starih kazetofona kao kad pojede kasetu!?
Neda mi se nositi mob u mobisa pa me zanima jeli ima straha da nesto krivo napravim kad ga update-am, ili da mi poslije ne budu postavke onih svih mogucih prijenosa podataka od t-mobilea! Hvala
ja sam na 6288 imao zadnju verziju softa (v 6.xx) i nije bilo nikakvih takvih problema...
da je rizično kod kuće napraviti update, pa op meni baš i nije...
Samo trebaš imati neku malo bržu internet vezu i slijediti postupak... :spin:
Meh. Za T-Mobile i Vodafone brandirane verzije koristiti specijalnu verziju, 5.94. To su specijalci u T-Mobileu trebali znati. Uostalom, nadogradi sad na verziju 6.43, pa mislim da nece biti problema.
Nego jel ima tko verziju 6.43? Meni pod njoj ne radi vibracija. Tj. generalno mi radi, uredno napravim test i radi kad palim mob, ali ne radi dok mob radi :notooth:
a kak da stavim soft na nokiu 6280 preko phoenixa imam problema a i nemogu nać onaj euro.exe za 6280 a oriđiđi nokia soft updater ne podržava tu nokiu već mi je ova nokia postala gluplja od motorole v360