Problemi s modingom motorole!!!
Uspio sam skinuti "PST 7_2_5" (nemam pojma ako je to uopće najnovija verzija) zato jer mi se sa "7_1_1" javljala greška u stilu da program radi samo na "Service Pack 1". Zajedno sa PST-om arhivirano dobio sam "pst_uni_patch". Prebacim ja to u C:\ProgramFiles\Motorola\PST, pokrenem taj patch od 50-60 KB i stišćem next. Pojavi se par novih fajlova u folderu i to je to sa instalacijom samog programa. Priključim v360v na kabel pa u USB i podignem PST. Pojavi mi se mali prozor u kojem piše nešto u stilu "Establishing - Connecting to Motorola... (nisam siguran)", prođe par sekundi, prozor nestane i otvori mi se PST u kojem je samo bijela prazna podloga! Pročitao sam i u Stickyju da bi se trebao pojaviti prozor u kojem bi ja trebao odabrati folder gdje je smješten PST kako bi izvukao drivere, ali ni to se ne desi! :confused: :confused: :confused: Šta mi je sada činiti?!?!
P.S. Ne znam jel ima ikakve veze, imam XP Pro SP2. Na mobitelu pod karticom "Povezivanje", zatim "USB Postavke" Uobičajena veza je Memorijska kartica a ne Data/Fax, ako to uopće ima ikakve veze...
Hvala puno!!!