Slike se nalaze ovdje --> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3601
Nemam bas najmirniju ruku na svijetu, pa su mozda mogle biti i bolje, no meni se cini cist ok, sto vi mislite?
Printable View
Slike se nalaze ovdje --> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3601
Nemam bas najmirniju ruku na svijetu, pa su mozda mogle biti i bolje, no meni se cini cist ok, sto vi mislite?
OK, za drugu sliku mozda mogu i povjerovati da je sa SX1, ali prva je definitivno fake... :thumbdown
Mislim, kada je to slikano? Po zimi ti se cura skinula u kratko i sjela na haubu? SX1 je izasao negdje u 10. mjesecu, zar ne?
Hmmm... :dunno:
Sta imas SX1?
gle ak ti ne mozes natjerati svoju curu da ti pozira nisam ti ja kriv... btw, sx1 se moze kupiti tek od prije kojih mjesec dana...
pa odkud mi slike inace :)
@stile, pogledaj ponovo :)
@stile jes ti ga @gog:D:,pa imas kakvog digitalca pa slikaj SX1 i onda stavi da ga se malo nagledamo?!!!Kolko je bio?
nemam digitalac, nazalost nije moj sx, vlasnistvo siemens mobile-a...
:D :D Slikao si kalendar sa Subaru-om. Dobar si, nema sta. Nego slikat cu ja svoju macku sa S55 na svom autu, ali se trebate strpiti dok zatopli.
P.S. Trebao bih ubosti kalendar za 2004. godinu. Gdje se moze nabaviti slican kao sto Gog ima?
:) ja imam kalendar od automotiva (prodaju rezervne dijelove & stuff) i nije samo subaru ima 6 razlicitih automobila..
btw, macku na 4 ili 2 noge? :)
...slike su veoma zadovoljavajuće kvalitete...
Jel ti ono pises za Mobil i znaci li to da ce sledeci broj Mobila imat test SX1?= Citat =:
Poslao: gog
nemam digitalac, nazalost nije moj sx, vlasnistvo siemens mobile-a...
pa slike su solidne; mogli su napraviti i aparat sa boljom rezolucijom...
da gog pise za mobil. slike su dobre, ja sam mislio da su i bolje, kako mi je "jedan covjek" reko
Macku na dvije noge, he he... :D= Citat =:
Poslao: gog
:) ja imam kalendar od automotiva (prodaju rezervne dijelove & stuff) i nije samo subaru ima 6 razlicitih automobila..
btw, macku na 4 ili 2 noge? :)
Imas kalendar viska? Koliko novaca?
kao sto rekoh fotke su bolje ukoliko ti se ruke ne tresu zbog apstinencijske krize... :)
@coma, tko ti je to rekao za slike
@stile, nemam viska, ali ak mi nece trebati ti ga poklonim...
tomo
tomo ih je vidio na zaslonu od mobu i tamo stvarno izgledaju jebeno
ja nisam nešto pretjerano fasciniran kvalitetom, odnosno ništa što još nije viđeno. Nekako mi se ćini da su slike sa P800 i P900 isadale bolje. Možda se varam. Evo okinuo sam par komada pa vidite (SX!)
pa i ja sam napisao da su cist ok, ne da su savrsene... daleko je to jos od neke turbo kvalitete...
da, obecavaju na sve strane da ce u novim mobitelima dolaziti kamere od 1Mpiksela pa naviše. Mislim da bi od tih kamera vec mogli nesto ocekivati...
s65 nadajmo se 1.3mpix
obecavaju, obecavaju, samo cekaju da svi frikovi pokupuju mobove s kamerama, pa ce onda izbaciti... :)
@Nered: a o toj si Olympiji ti govorio, pa to je limuzina... e viš moj deda je imao onu skračenu. Pito sam starog - godište 62. :) Mrak, jedva čekam da ga vidim kad buš ga obnovil, ak trebaš pomoć samo zovi!
btw, slike su srednja žalost, ali očekivano. Gog svaka čast s onom prvom slikom. :thumbup:
bas vam zavidim, vama sto pisete u mobilu; ja bi sad dušu prodao da malo prčkam po sx-u...
znate li kad bi se tebao pojaviti u dučanima kod nas (mislim legalno)
Imam dosta bodova vip klubu pa da to zamijenim za sx1 :D