Trazio malo po forumu, al nisam nasao..
Kako da spojim na comp telefon, da kada me netko zove da se mogu sa compa javiti?
I da nekoga mogu sa compa zvati?
Printable View
Trazio malo po forumu, al nisam nasao..
Kako da spojim na comp telefon, da kada me netko zove da se mogu sa compa javiti?
I da nekoga mogu sa compa zvati?
Takvo nešto još nisam čuo, a i ne vidim način da se to realizira jer, osim tel. žice, neznam što još možeš spojiti u telefon (a da možeš i u komp - jedino ako ima neki USB utor).
da nisi ti negdje vidio skype, pa misliš na to?
Moguce je, mislim da to imas samo na obicnom modemu, on ime line i phone, u line ti mora biti spojen kabel za net, a u phone spoji telefon i to je to
Neki voice modemi imaju tu funkciju, npr. kod poziva možeš koristiti zvučnu karticu (slušalice i mikrofon) za razgovor. A možeš imati i telefonsku sekretaricu sa voice-mailboxima :)
(Za to ti treba i softver koji obično dođe s njima.)
da, skini si skype, ako ovo sto trazis i postoji, a sigurno postoji, vjerojatno je uzasno skupo jer nema neku globalnu namjenu.
a i...malo je glupo, imas net i razgovaras besplatno
imas mob i plačaš....
zasto bi sa kompom plačao?
ako te tjesi za dolazne razgovore lijepo snimis i cijeli dan na kompu preslusavas,,,, :)
ne, ne mislim na skype niti bilo koji drugi IM program.
Mislim da povezem fiksni telefon sa compom, da se ne moram ustajati sa compa da se idem javiti..
Uzasno me noga boli, nesto me ligamenti jebavaju...
Al ne da mi se sada davit sina da mi provlaci duzi kabel do compa.
Zelim da nataknem slusalice na glavu, i kad me netko zove, samo da kliknem da se javim, da mogu razgovarati...
Shvacate sada?
Ovak treba ti običan modem i žica ( jedan dio ukopčaš u modem drugi dio u utičnicu od telefonske mreže u zid. Zatim bi trebao skinut program preko kojeg zoveš, ja sam ga dobio sa modemom ali sam dao i modem i cd pa ne znam kak se zove. Cijena ti je ista ko i kad zoveš sa običnog telefona!
@Crash&burn Mislim da ga nisi skuzio, on zeli da se javlja putem racunala, tj. valjda preko mikrofona i slusalica. Iako ne vidim bas i neki korist od toga.
Za tocan software ti ne mogu reci, ali znam da je postojala ta mogucnost na win95, bio je neki software preko kojeg si mogao birati brojeve i zvati, a moglo se i slati fakseve.
Mislim da se program zove fax talk messanger
http://www.faxtalk.com/
Pogledaj tu
da to..
noga me boli, pa mi je tesko ustat se do fona.. procitaj malo gore postove :)[/QUOTE]
Ma kuzim, al sam mislio da spojis tel na komp i onda ga stavis na stol kod kompa i da ces se onda moci javljati, no nema veze:)