dal se moze promjeniti zvuk pri otvaranj i zatvaranju vrata?radi se o v360!i zanima me di bi mogao naruciti ili kaj vise postavke za internet!?i dal se moze koristiti icq i yahoo messenger?
Printable View
dal se moze promjeniti zvuk pri otvaranj i zatvaranju vrata?radi se o v360!i zanima me di bi mogao naruciti ili kaj vise postavke za internet!?i dal se moze koristiti icq i yahoo messenger?
Ovako...zvuk se može promijenit..p2k toolsom..nisam siguran tocno gdje jer sam davno imao db..prosurfaj malo forumom..znas ono search funkcija...:-D...Postavke za net možeš nabavit na web stranici svoga operatera...i mogu ti ih poslat direkno na mob...samo treba malo prosurfati...:-D...
u p2k tools sam ja izbriso "case~open.mp3" i "case~close.mp3"(zovu se tako ili slicno tome) i sad mi se to ne cuje
evo malo offtopic: jel se moze to najestit u yuetu 1.3, ako moze kako?
Mislim da neide...nisam uspio instalirati MediaViewer na Yueta..jedino kao add on za Itunes mi je radio...tako da drukcije neide...samo preko MV-a i Diabolica zasad..jedino ako ti netko ko ima Diabolica skine s njega Mediaviewer i pošalje pa ga ti instaliraš umijesto iTunesa!!!