Dali je normalno da 6280 nakon svake promjene teme vrati zvuk zvona i sms-a na default???
Printable View
Dali je normalno da 6280 nakon svake promjene teme vrati zvuk zvona i sms-a na default???
Da to je normalno za 6280... :spin:
Može biti pomalo iritantno ali je tako...
Vrlo...naglašavam VRLO debilno napravljeno.....jel tako i sa novijim verzijama firmwarea? Moja je 3.82
isti problem je i na 5.92... :-/
Pa ne mora biti... Meni neke teme postave svoj zvuk zvona,ili ne diraju postojeći. Reset na default mi se dogodio možda par puta,a barem jednom tjedno promijenim temu
Stvar je u tome što tema mijenja sve elemente (Wallpaper, Screensaver, melodije, ikonice, skin) i to je tema...Tako je napravljeno i na Windowsima. Eventualno možeš otvoriti temu i malo izmjeniti XML file. Jer problem je što ekipa koristi onaj Nokia Theme Studio, pa kad on generira temu, ako mu nismo stavili specifičan zvuk, stavlja onaj defaultni. A ekipa onda poslije ne pogleda što se nalazi u XML fileu.
Inače meni tema ne mijenja zvuk SMS poruke, samo za poziv.
A kako se to točnije radi (editiranje XML-a)? Thanx
Pa preimenuješ fajl sa ekstenzijom nth u zip i ekstraktiraš sve datoteke sa nekim ZIP programom (WinZIP, PowerArchiver, WinRAR) u neki direktorij. Potom ćeš tamo naći XML i odeš i otvoriš ga sa nekim text editorom (recimo Notepad)...and that's it. Sintaksu ćeš morat sam prokužit :)
Thanx,u biti je jednostavno...samo dali postoji nekakva naredba umjesto imena melodije da jednostavno ne dira ništa?
Usput...gle se može downloadati novi firmware za nju? (6280)
Radi li to itko osim Mobisa?
Naredba, misliš oznaka. Pa mislim da samo zbrišeš tu liniju ako ne želiš ništa da se mijenja ili obrišeš ime datoteke
Jesam,error! Nemože postaviti temu pa vrati predhodnu.
znam da je ovo mozda malo offtopic ali zanima me jedna stvar na njoki 6280, da li je moguće u samom telefonu postaviti zvuk slidera (prilikom otvaranja i zatvaranja telefona). Ja sam to inače napravio u temi ali mi je pomalo neshvatljivo da ne postoji ta opcija u samom telefonu iako je telefon podrzava!
koliko sam ja vidio te opcije nema... moraš u temi napraviti... :-/
Da, tako je i na 6270. Pomalo iritantno, ali već sam se toliko na to navikao, da odmah idem mijenjati zvono čim promijenim temu. Za poruku mi je pak, uvijek Standard
A da mi netko oda tajnu kako editirati teme sa naredbama kojih nema u temama i kako ih uklanjati a da tema ne bude error na mobu? ARGH!
pa u Theme editoru otvoriš postojeću temu koja ti radi na mobu, i onda na nju dodaješ/uklanjaš/mijenjaš zvukove ili slike... ili napraviš svoju temu...
Jedino ako želiš nešto dodati (recimo neki zvuk) trebaš ga imati na kompu...
evo ovako da ne otvaram novu teu za jedno pitanje pitao bih kako se zove preogaram za raditi teme za nokiu 6280??
hvala unaprijed
O tome se već pisalo čitavo čudo puta...
Program ti se zove THEME STUDIO 2.2...
Evo ti tema di imaš linkove od kud možeš skinut program...
Nokia Series 40 Theme studio
ok hvala ali sam pronašao poslje nego kaj sam napisao post ispričavam se