Jedno pitanje...
Na tarifi 50 sam na VIPu i interesira me na koji nacin mogu raskinuti ugovorr koji mi traje jos oko godinu dana (tocnije 14 mjeseci). Dali moram otplatiti sve zaostatke (50kn x 14) ili postoji kakav drugi nacin?
Pozdrav!
Printable View
Jedno pitanje...
Na tarifi 50 sam na VIPu i interesira me na koji nacin mogu raskinuti ugovorr koji mi traje jos oko godinu dana (tocnije 14 mjeseci). Dali moram otplatiti sve zaostatke (50kn x 14) ili postoji kakav drugi nacin?
Pozdrav!
Ja imao isti slučaj.Morat ćeš izvršiti ugovornu obvezu,u tvom slučaju to je isplata svih 14 rata.Ako ti je to velik iznos pošalješ im fax u kojem im veliš da si spreman izvršiti isplatu svih 14 rata ali da ti to stave na 4 ili 5 rata.I onda će ti svakih 4 ili 5 mj.dolaziti doma uplatnica sa tim iznosom.
i ja imam jedno dodatno pitanje pa da ne otvaram novi topic...
znaci vip nudi odabir broja pretplatnicima za 120 kn .....
ja bi uzeo pretplatu i broj iz vipa i nakon mjesec dana presao u tele 2 i tamo uzeo mobitel i pretplatu 18 mjeseci ..
e sad me zanima jel se odabirom broja obvezujem na neko vrijeme da cu morati ostati pretplatnik ili mogu nakon mjesec dana na tele 2 ...
Moraš ostati u toj mreži koliko si se obvezao u ugovoru.Nijednome operteru nije u cilju da ti za mjesec dva pređeš drugome.Zato postoje ti ugovori.Savjet:potpisujte što kraće ugovore(nikako na 2 god.)bez obzira na pogodnosti,jer danas sutra nikad ne znaš.A ako ti je usluga i mreža o.k.lako se ugovor produži.Poz!
imam i ja jedno pitanjce. vezana sam ugovorom jos 2 mjeseca i sad bi htjela piknut neki mob uz ugovor na godinu. jel moram prvo cekat da mi isteknu ta 2 mjeseca da kupim mob ili mogu produzit ugovor.