Problem pri instalaciji zvučne kartice i dvd pržilice
pozdrav!:)
Molila bi za pomoć. Koliko banalno zvučalo imam problema sa instalacijom zvučne kartice pomoću drivera sa cd-a koji je sasvim ispravan,ali mi jednostavno windowsi usred instalacije, kada dođe do c:\Program files\AvRack\classic.dll javljaju sljedeći error;
"Error loading streamci
The specified module could not be found"
Nakon toga sam čak pribjegla reinstaliranju sistemske particije, ali nije pomoglo.Inače, operativni sustav jest Microsoft Windows XP Professional, zvučna kartica Intel 82801DB ICH4 - AC'97
Isto tako nakon formatiranja hd-a imam problema sa dvd pržilicom koja uopće ne očitava dvd-e [samo na mom računalu]. Pokušala sam spojiti na sve načine, ali ne ide. Stvori se ikonica u my computer-u, ali klikom na nju ne otvori sadržaj dvd-a niti čujem da ga pokreće, jednostavno se otvori prazan folder. Nedavno sam formatirala hd, imala sam problema pri instalaciji, neki se od fileova nisu mogli kopirati te sam ih morala zaobići (što nisam izbjegla ni promjenom inst.windows xp cd-a).To mi se do sada nikad nije dogodilo. Vjerovatno ne bi davila tu na forumu jer znam da ovo nije 24/7servis, ali živim u takvom mjestu gdje se ne pružaju usluge servisiranja kompjutera, a u zadnje vrijeme mi je od iznimne važnosti zvučna kartica i ispravan dvd čitač. :(
tnx!