molim vas, pomažite!!! cekam jebeni DSL 2 godine, j*** im pas m****!
recite koje su aternative dslu? spreman sam i vise platit! tel broj: 032/847-xxx
Printable View
molim vas, pomažite!!! cekam jebeni DSL 2 godine, j*** im pas m****!
recite koje su aternative dslu? spreman sam i vise platit! tel broj: 032/847-xxx
Preseli se negdje gdje ti ga mogu uključit:) :) :) .
Šalim se.
Pa ak vas dosta tamo oče adsl, dogovorite se pa ih nazovite ili odite tam pa ima recite da svi očete adsl, pa vam možda stave.
ako ti je dosta 1gb mjesecno onda je ovo pravo rijesenje VIP a ako ne....jebežga....ovo ti je cak 50% brze od standardnog t-comovog dsla
Pod uvjetom da ima HSDPA signal će biti 50% brže (1,8Mbps), ali ako nema onda je 384Kbps (3G), 236Kbps (EDGE) ili 80Kbps (GPRS), no i te brzine ovise o signalu.
Ako ti nije bitna brzina koliko ti je bitno to da si stalno na internetu, onda je ovo rješenje najbolje.
pa sta ja znam... brzina? bitna mi je....ako nista drugo, minimalno brzina isdn-a...al nebi isdn, zato sto nastaju dupli troskovi...cuo sam za neki satelitski ili kabelski internet.... a jos uz ti ima neka wireless udruga, tako nesto...molim pomoc!
VIP tvrdi da ima potpunu EDGE pokrivenost pa bi time teoretska brzina bila duplo veća od ISDN-a
Satelitski internet je ili dvosmjerni (jako skup) ili jednosmjerni (potrebna je još neka druga veza preko koje ide upload, a preko satelita se samo downloada)
Kabelski je dobro rješenje ako je dostupan
ovdije su ti cijene satelitskog interneta pa osnujte wireless udrugu tako da smanjite troskove.,.. :)
Provijeri da li ima koji ISP koji daje usluge preko WiFia na tvom podrucju...
to je najbolja alternativa ADSLu,npr cijene kod Optime su iste kao i za ADSL,samo je oprema jeftinija
Mislim da je netko spominjao da ima u Vukovaru Wimax od Optime. Ovisi koliko je Stitar udaljen od Vukovara ali Wimax ide do 4-5km zracne linije a mozda i vise.Najbolje nazovi Optimu i direktno se raspitaj.
ne moze WiMax iz Vukovara...na rubu zivaca sam.... mislio sam uzet homebox, al sad sam evo provjerio dostupnost signala...ima samo GPRS......:dunno:
Pa trebao bi tamo biti i EDGE, što znači da možeš dosegnut neku polovicu brzine UMTS-a (oko 180 kB/s)...