Pozdrav svima..
postoji li kakva usluga T-Coma koja omogučava uvid u DOLAZNE pozive. Znam da se može tražiti ispis ODLAZNIH poziva, no to me trenutačno ne zanima... :kitty:
Printable View
Pozdrav svima..
postoji li kakva usluga T-Coma koja omogučava uvid u DOLAZNE pozive. Znam da se može tražiti ispis ODLAZNIH poziva, no to me trenutačno ne zanima... :kitty:
Možeš jedino koristit uslugu prikaza broja pozivatelja (CLIP), ali ne i neki oblik izlistavanja dolaznih poziva.
ja sam mislio da postoji neka opcija da ti pošalju ispis dolaznih poziva :thumbdown
Ne postoji. Iako je to tehnički izvedivo operatori to ne rade.
Kod T-Coma postoji usluga praćenja dolaznih poziva ali ju se može dobiti isključivo na zahtjev suda/policije. Znači netko te tlači, prijeti ti smrću i sl. U takvom slučaju prate se dolazni pozivi u određenom periodu. No koliko to sve skupa ima smisla kad netko kupi prepaid karticu, prijeti ti i baci ju poslije u smeće... I nije neka sreća...
Btw. evidencija se svakako vodi. Meni se tako npr. dogodilo s jednim pozivom sa skrivenog broja za kojeg me interesiralo od kud dolazi. Frend koji radi u jednom od telekoma u RH (neću reklamirat kojem) izvukao mi je analizu na osnovu datuma i okvirnog vremena poziva prema mom broju. Ne samo da se vidi broj nego se vidi i iz koje fiksne mreže je poziv upućen.
Za neke usluge ti operatori moraju ispostaviti ispis dolaznih poziva. Ako si npr. korisnik usluge besplatnog telefona 0800, sve pozive prema tom broju snosiš ti, a ne pozivatelj 0800 broja. Kako bi pravno sve štimalo i kako bi ti sve te dolazne pozive mogli naplatiti MORAJU ti ispostaviti i detaljan ispis dolaznih poziva.